Fata de 14 ani, plina de sange, pe strazile din Galati. Politistii nu au coborat din masina sa o ajute VIDEO | Demamici.ro

O fata in varsta de 14 ani a atras atentia trecatorilor, de pe Bulevardul George Cosbuc din Galati, din cauza sangelui care i se prelingea pe picioare. Adolescenta sangera abundent, iar mai multi trecatori au intervenit, intreband-o ce s-a intamplat si convingand-o sa accepte ajutorul medicilor.

Mai mult decat atat, trecatorii au oprit o masina de politie care trecea prin zona in speranta ca oamenii legii se vor ocupa de minora. Potrivit uneia dintre femeile de la fata locului, politista a vorbit cu fata, insa aceasta ar fi refuzat sa mearga la spital. Dupa refuz, patrula ar fi vrut sa-si continue drumul, insa la insistentele martorilor au chemat totusi ambulanta.

„La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge! Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis „nu vrea sa vina ambulanta” (fata fiind minora 14 ani).

Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris pe contul de socializare femeia care a facut public si video-ul.

In video se observa cum trecatorii incearca sa descopere ce s-a intamplat cu fata si sa-i acorde ajutor.

In tot acest timp, echipajul de politie nu a coborat din masina. In cele din urma, fata a fost preluata de ambulanta si transportata la spital.

Potrivit observator.tv, surse medicale spun ca adolescenta ar fi fost victima unui viol. Martorii spun ca fata de 14 ani provine de la un centru de plasament din Galati.

Atentie! Imagini cu un puternic impact emotional

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni