Ruxandra Luca, prima aniversare și prima onomastică pentru Ava Elena: „La mulți ani, fetița mea lumină!” | Demamici.ro

Ruxandra Luca, prima aniversare și prima onomastică pentru Ava Elena: „La mulți ani, fetița mea lumină!” Ruxandra Luca, mamă de trei, blogger și specialist în parenting, și-a aniversat de curând fetița. Mezina familiei, unul dintre cele trei daruri frumoase pe care viața i le-a oferit, a împlinit vârsta de 1 an.

Ava Elena a fost sărbătorită în familie, alături de părinți și cei doi frățiori ai ei, iar emoțiile au fost mari. În special pentru mămica Ruxandra!

„Doamne, a venit și ziua ei, Ava noastră împlinește 1 an. M-am trezit înaintea tuturor pentru că, pur și simplu, inima îmi bătea prea tare. Mă gândeam doar că orice aș face azi pentru fetița mea, orice i-aș spune sau aș lăsa scris undeva ar fi prea puțin, față de cât reprezintă ea pentru noi.

Și atunci? Nu am decât să o iubesc, să o pup și o să o strâng la piept ca în orice altă zi din viața noastră, pentru că oricum toate zilele cu ea sunt un dar și în fiecare dintre ele are parte de tot ce ființa mea poate oferi.

La mulți ani, Ava Elena, fetița mea lumină, ce are mama în suflet pentru tine depășește cu mult ceea ce ar putea așterne aici! 🤍”, a transmis Ruxandra Luca.

„Am sărbătorit cu membrii familiei și cu mari emoții, primul an din viața acestei păpuși cu ochi albaștri. Cred că i-am zis tatălui ei de 100 de ori, în timpul evenimentului: „Vezi, tată, ce fată am făcut?”. Mie nici acum, după 1 an, parcă nu îmi vine să cred că Ava este copilul nostru. Atât de bună cum e ea, de linștită, de veselă mereu și de frumoasă cu totul, cum o văd eu. La mulți ani ca în povești, bombonico!”, a mai adăugat mămica.

A fost prima aniversare a micuței Ava, iar în ultimul întreaga familiei a trăit un sentiment cu totul aparte.

„Ieri, pe vremea asta, lăsam băieții acasă și plecam la spital cu Ava în burtă, ca să mă întorc cu ea în brațe. Doar ca n-a fost ieri, deși pare așa, a fost acum un an. 1 an fără o zi de când Ava lumină, liniște și bucurie a apărut în viața noastră. Și de când sunt mamă de 3”, a mai spus, recent, Ruxandra Luca.

Pentru Ava Elena a fost o lună de sărbătoare. Fetița a aniversat nu doar primul an de viață, dar și prima onomastică, iar momentul a fost marcat în mod corespunzător de mămica Ruxandra Luca.

„Mare zi mare, azi. 🎉Păpușica pufoasă Ava Elena sărbătorește primul Constantin și Elena din viața ei. Iar eu și Clooney al meu împlinim 18 ani de când ne-am pupat prima dată. Plus că sunt și eu Elena, ca mama. La mulți ani cei mai frumoși vouă! Și nouă!”, a mai scris vedeta, de Sfinții Constantin și Elena.

Mesajul transmis de Ruxandra Luca, în 2020, la câteva zile după nașterea micuței sale

„După cum era de așteptat, Frățioara n-a stat în burtică până la facultate. Dar nici de Constantin și Elena n-a vrut să ne cunoască. Abia pe 22 mai a venit și e fetiță, chiar e fetiță, i-am numărat și i-am iubit toate degetele, mă tot uit la trupușorul ei pufos și-mi zic: „Doamne, chiar e a mea minunea asta, eu am făcut-o?”

Tot nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3. Viața noastră prinde cel mai frumos contur. E incredibil cum ți se pot spulbera temerile într-o fracțiune de secundă, și cât de firesc devine totul în momentul în care îți strângi puiul la piept”, a scris Ruxandra Luca

Ruxandra Luca, blogger și vedetă a rubricii de parenting de la matinalul de pe Antena 1, are 32 de ani și mai are doi băieți: Albert (12ani) și Aris (10 ani).

Vezi si: Ruxandra Luca a născut o fetiță: „Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână