Mămici și tătici celebri

Rihanna este însărcinată din nou. Artista a devenit mamă pentru prima dată în mai 2022 | Demamici.ro

Rihanna este însărcinată din nou. Artista a devenit mamă pentru prima dată în mai 2022. Finala Super Bowl a venit cu o surpriză foarte mare pentru fanii Rihannei. Îndrăgita artistă, care va împlini 35 de ani în curând, pe 20 februarie, și-a etalat cu mândrie noua burtică de graviduță. Lucrurile s-au mișcat extrem de repede în cazul artistei din Barbados. În 2020 începea relația amoroasă cu A$AP Rocky, iar în mai 2022 întâmpina venirea pe lume a primului lor copil. La nici 9 luni de când a pășit pentru prima dată în lumea maternității, Rihanna surprinde cu vestea că va deveni mamă din nou.

Rihanna este însărcinată din nou

Milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură show-ul incendiar al Rihannei de la finala Super Bowl, cu atât mai mult cu cât a fost primul show din ultimii 6 ani. „B**** Better Have My Money” s-a auzit în boxe în deschiderea spectacolului, melodie urmată și de alte hituri precum: „Only Girl (In The World)”, „We Found Love”, „Rude Boy”, „Umbrella”, „Diamonds”. La scurt timp după reprezentația de la „Super Bowl”, reprezentantul cântăreței a confirmat pentru publicația „Variety” că Rihanna este însărcinată pentru a doua oară.

Rihanna a ales pentru reprezentația de la Super Bowl o ținută de un roșu aprins, o salopetă largă, sub care a purtat un top roșu mulat, care i-a scos în evidență burtica. Artista nu s-a ferit să-și mângâie burtica în timpul concertului, semn că nu își mai dorea să ascundă sarcina.

Vezi și: Cum arată băiețelul Rihannei. Artista a publicat primele imagini cu fiul său | Demamici.ro

Rihanna și A$AP Rocky, de la prieteni la iubiți

Rihanna, în vârstă de 34 de ani și rapperul A$AP Rocky s-au îndrăgostit după ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței, Fenty Skin. Încă de la începutul relației, artistul nu s-a ferit să vorbească public despre sentimentele puternice pe care le are pentru Rihanna. A numit-o „aleasa lui” și nu doar că a declarat că își dorește copii, ci că se vede un „tată remarcabil”.

„Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus A$AP Rocky despre Rihanna. Întrebat dacă își dorește copii, cântărețul a spus la acea vreme: „Dacă acesta este destinul meu, absolut! Cred că aș fi un tată remarcabil, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”.

Vezi și: Rihanna este însărcinată! Celebra artistă, primele poze cu burtica la vedere | Demamici.ro

Vezi și: Rihanna a născut un băiețel. Artista în vârstă de 34 de ani a devenit mamă pentru prima dată | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni