Radu Vâlcan, viață de tată cu 3 băieți: „Când Adela era în travaliu am plâns” | Demamici.ro

Radu Vâlcan, viață de tată cu trei băieți. Actorul și prezentatorul TV a devenit recent tată pentru a treia oară, după ce Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil.

Tot băiat, tot naștere naturală, aceleași emoții ca și la prima naștere, care nu au fost deloc mici. Radu Vâlcan i-a fost alături soției sale în permanență, în timpul celor două nașteri, însă lucrurile s-au schimbat puțin, anul acesta, din cauza restricțiilor din spitale.

Cu puțin timp înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Radu Vâlcan a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre viața de familie. Și pentru el, emoțiile au fost la fel de mari ca și pentru Adela, la fiecare naștere. Doar durerile nu le simțea, însă urlete soției sale l-au marcat.

Radu Vâlcan, viață de tată cu 3 băieți: „Când Adela era în travaliu am plâns”

La prima naștere și la a doua naștere, Adela Popescu a avut un travaliu dificil:

„Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic.

Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a povestit Radu Vâlcan, în podcastul lui Mihai Morar.

Travaliul, cea mai mare spaimă a Adelei Popescu

Cele două nașteri cu travaliu peste măsură de dureros au afectat-o și pe Adela Popescu. Cea mai mare grijă a vedetei, înainte de naștere, era din nou gândul că se va confrunta cu aceleași durere, după cum chiar ea mărturisea într-o postare pe Instagram.

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo, la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. ❤️ Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste.

Te mângâi, te apăr de piciorușele lu’ frate’tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică. E și asta tot o formă de iubire, să știi. 🙂 Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoști.

Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi pe pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea 😅. Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine.❤️”

Adela Popescu a născut cel de-al treilea băiețel după un travaliu de 4 ore

De data aceasta, travaliul Adelei Popescu a fost ceva mai scurt, de 4 ore. Actrița a născut duminică, 11.07.2021, cel de-al treilea băiețel, o minune de nota 10 și 3,620 kg la naștere.

„Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat. A luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frațiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreuna, ca și acum, la nașterea lui, la fel ca a frațiorilor, ploua. ❤️”, a adăugat Adela Popescu.

Primul mesaj postat de Radu Vâlcan, la scurt timp după nașterea celui de-al treilea copil

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”

Vezi si: Adela Popescu a născut. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Cu un toddler și un bebe de 5 luni, vacanță în Obzor, Bulgaria. Am ales HVD Clubhotel Miramar | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni