Fetiță de 2 ani, înecată în cadă, la băiță, în timp ce mama plecase după prosop: „Avea pielea rozalie, nu mai respira” | Demamici.ro

Fetiță de 2 ani, înecată în cadă, la băiță, în timp ce mama plecase după prosop: „Avea pielea rozalie, nu mai respira”. Tragedie imensă pentru o familie, după ce fetița lor a murit înecată în cada în care făcea baie. Mama copilei nu o lăsase nesupravegheată mai mult de un minut, timp în care fugise să aducă un prosop curat.

O mamă din Marea Britanie trece printr-o grea suferință, după ce și-a pierdut fetița, din cauza unui scurt moment de neatenție, informează The Sun. Copila fusese lăsată singură preț de un minut, moment în care micuța Mia Olivia ar fi alunecat în cadă și ar fi căzut cu capul sub apă. Când s-a întors în baie, mama bebelușului, s-a îngrozit când a văzut-o plutind, inconștientă, în apă.

Fetiță de 2 ani, înecată în cadă, la băiță, în timp ce mama plecase după prosop

Joely Eastham-Jones a încercat să își resusciteze fetița, până la sosirea Ambulanței, însă din păcate micuța a fost declarată moartă la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar mama a povestit episodul halucinant și în cadrul audierilor. Cu ochii în lacrimi, ea a mărturisit cum pregătise cădița cu jucării, pentru a-i face o baie cu spumă fetiței sale.

După 5 minute, a întrebat-o dacă vrea să fie scoasă din apă, dar micuța Mia i-a răspuns că „vrea să se mai joace cu bulele de săpun”. În acest timp, mama copilei și-a dat seama că nu mai sunt prosoape de baie și a ieșit grăbită să ia unul din teancul curat de haine lăsate în dormitor.

„I-a spus: „Mami merge să ia prosoape”, apoi a părăsit baia. O putea auzi pe Mia vorbind şi cântând în baia de alături. I-a strigat numele pentru a-şi confima că este bine, apoi a auzit cum o pensulă roz cu care se juca fata a căzut din cadă. A alergat şi a găsit-o cu faţa întinsă în apă. A ridicat-o şi a văzut că nu mai respira. Avea pielea rozalie” a declarat John Gittins, medic legist, în urma spuselor mamei.

Un minut de neatenție a costat-o pe mamă viața fiicei sale

Tragedia unei mame, poate deveni o o lecție pentru alți părinți. În urma unei examinări post-mortem a copilului, medicii au constatat că au existat leziuni ischemice la nivelul creierului, rinichilor și inimii. Cauza morții a fost insuficiența multiplă a organelor, în concordanță cu înecul.Legistul a decis că moartea Miei a fost una accidentală.

„A fost lăsată pentru o perioadă foarte, foarte scurtă de mama ei în baie și, din păcate, circumstanțele care au avut loc ulterior au fost cele care au dus la decesul ei. Aș dori să transmit condoleanțele mele sincere familiei” a concluzionat medicul legist.

Vezi si: Doi frați, în vârstă de 1 si 3 ani, s-au înecat după ce au căzut în piscina familiei | Demamici.ro

Vezi si: Povestea emotionanta a baietelului curajos care si-a salvat surioara de 2 ani de la inec | Demamici.ro

Copiii mor prin inecare in mod silentios. Parintii nu-si dau seama cand se intampla totul

In foarte multe cazuri de deces prin inec la cei mici, parintii sunt in preajma, la cativa pasi, insa nu au idee ca acestia mor langa ei.

Iar motivul il constituie faptul ca nu stiu exact la ce sa se uite, pentru ca acestia considera ca inecul este violent si galagios.

Vezi continuarea articolului AICI!

Citeste si:

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni