Mămici și tătici celebri

Primele imagini cu fetița Marei Bănică: „Ea este Donca Maria!” | Demamici.ro

Primele imagini cu fetița Marei Bănică: „Ea este Donca Maria!” Mara Bănică a fost externată vineri, 4 februarie. La scurt timp după ce a ajuns acasă de la maternitate, jurnalista a postat în mediul online un scurt video cu micuța pe care a numit-o Donca Maria. Prenumele era unul îndrăgit de mulți ani, încă de pe vremea când era însărcinată cu primul său băiețel, Dima. În urmă cu 11 ani, Mara credea că va avea fetiță așa că timp de 7 luni i-a vorbit bebelușului din burtică folosind prenumele Donca.

„Mi-am dorit mult să am o fetiță cu numele Donca, încă de la primul copil. Eu și pe Dima îl strigam Donca când era în burtică! Nu am știut că e băiețel că nu stătea să vedem sexul. Am crezut până la șapte luni că e fetiță și că o va chema Donca” , a declarat Mara, pentru click.ro.

Primele imagini cu fetița Marei Bănică. Deși are experiență ca mamă, Mara Bănică a trecut prin multe emoții în prima noapte acasă, alături de fetița sa

Fiecare copil e diferit și fiecare experiență a maternității este percepută altfel de fiecare mămică. Deși are experiență cu copiii, jurnalista având un băiețel în vârstă de 11 ani, prima noapte alături de micuța Donca Maria a fost una plină de emoții și de foarte puțin somn. Jurnalista a simțit nevoia să o verifice în permanență pentru a se asigura că totul este în regulă cu bebelușul. Se pare că doar mămica nu a avut somn, căci micuța Donca este foarte liniștită și doarme ca un îngeraș. În video-ul postat pe contul său de socializare, Mara și-a prezentat fetița și a lăudat-o pentru cât este de cuminte.

„E cumințică! Aseară a fost prima zi de adaptare. Nu am dormit deloc toată noaptea de grijă. Încerc să-mi revin după anestezie. Ieri, am ieșit din spital cu ea, iar după-amiază am fost să o declarăm. O cheamă Donca Maria. Am fost cu soțul meu s-o declar.”, a adăugat jurnalista, potrivit sursei citate.

Mara Bănică și soțul său sunt foarte atenți în ceea ce privește sănătatea familiei lor. Încă din timpul sarcinii, jurnalista a preferat să petreacă mult timp în casă pentru a evita spațiile aglomerate și o posibilă infecție covid. Precauția o păstrează în continuare, cu atât mai mult cu cât se cunoaște faptul că sistemul imunitar al bebelușilor nu este unul puternic, acesta construindu-se în timp.

Mara Bănică, naștere fără probleme, chiar de ziua mamei sale

Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară pe 01 februarie 2022, în ziua în care este născută și mama sa. Nașterea prin cezariană a decurs foarte bine, iar fetița de 3 kg a venit pe lume perfect sănătoasă.

Primele declarații făcute de Mara Bănică din maternitate au venit la câteva ore după nașterea fetiței sale.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred ca s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!”, a transmis Mara Bănică pe pagina ei.

Mara Bănică mai are un băiețel, pe nume Dima, dintr-o relație anterioară. Recent, jurnalista s-a căsătorit cu bărbatul alături de care are și o fetiță în prezent.

Cine este tatăl fetiței Marei Bănică

Soțul Marei Bănică nu este persoană publică și nici nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, motiv pentru care și vedeta a fost reticentă în a se afișa public cu el.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara Bănică pentru Fanatik.

Vezi si: Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil la 45 de ani: „Vom deveni părinți, undeva peste cinci luni” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile