Mămici și tătici celebri

Primele imagini cu fetița lui Nicole Cherry. Ce spune artista despre primele zile acasă, cu „cireșica” ei | Demamici.ro

Primele imagini cu fetița lui Nicole Cherry. Ce spune artista despre primele zile acasă, cu „cireșica” ei? Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Ghinea, a născut pe 27 noiembrie 2021 o fetiță perfect sănătoasă. Mămica de 22 de ani trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de Anastasia și partenerul său de viață, Florin Popa.

Prima noapte acasă, în trei, a decurs fără peripeții. Bebelușa a dormit bine toată noaptea și nu le-a dat emoții prospeților părinți. „Suntem fericiți și norocoși! Bebelina a fost cuminte, a dormit, a mâncat, iar tati se bucură că am ajuns acasă”, a declarat Nicole Cherry pentru cancan.ro.

Nicole Cherry și-a dorit să fie mămică tânără, iar visul i s-a împlinit. Artista nu se teme de responsabilitatea pe care o presupune un copil, ci e dornică să învețe „meseria de mamă” în fiecare clipă și să se bucure de acest nou statut. „Nu îmi este teamă, îmi doresc să învățăm împreună și să ne bucurăm de fiecare secundă. Am ajutorul mamei atunci când este nevoie, suntem bine”, a mai declarat Nicole Cherry pentru sursa citată.

Nicole Cherry, primul mesaj transmis după ce a devenit mamă

Artista le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor prietenilor și urmăritorilor care i-au fost alături și i-au făcut urări în cele mai importante momente din viața sa, acelea în care își aducea fetița pe lume.

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a transmis Nicole Cherry, în ziua în care a devenit mămică, de pe patul de spital.

Nicole Cherry a fost cerută de soție cu o lună înainte să nască

Cu o lună înainte să o aducă pe lume pe Anastasia, Nicole Cherry a fost cerută de soție de iubitul său, Florin Popa. Solista a postat pe rețelele sociale o imagine cu inelul primit, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi.

Nicole Cherry (22 de ani) și Florin Popa au împlinit 3 ani de relație. Cei doi s-au mutat împreună din 2019 când aveau un an de relație. Încă de pe atunci, artista știa că Florin este sufletul său pereche și simțea că împreună își vor întemeia o familie.

„Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine”, povestea Nicole Cherry pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, Nicole a declarat dintotdeauna că își dorește să fie o mamă tânără și iată că destinul a fost de partea ei.

„Florin este mai matur, învăț foarte multe lucruri de la el. Îmi doresc să mă căsătoresc cu el. Momentan nu m-am gândit la un copil, dar dacă va fi să fie, eu nu zic nu. Îmi doresc să fiu mamă tânără!”, a declarat Nicole Cherry „La Măruță” în urmă cu ceva timp.

Vezi si: A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Vezi si: Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: „O să avem o cireșică” | Demamici.ro

Vezi si: Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni