Primele fotografii cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău | Demamici.ro

Primele fotografii cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău. Stilul de viață își pune amprenta și asupra femeilor care devin mame pentru prima data. Alimentația sănătoasă și sportul fac diferența în felul în care o proaspătă mămică arată imediat după ce își aduce puiul pe lume.

Ce-i drept și genetica joacă un rol esențial, însă felul în care ne îngrijim contribuie și el la conturarea unei siluete impecabile după naștere. Gina Chirilă nu a ezitat să-și expună abdomenul la câteva zile după ce a născut.

Fotomodelul a ales să poarte centură postnatală care să o ajute să-și contureze mai rapid talia pe care o avea înainte de sarcină, cu toate că din fotografiile postate pe contul de Instagram nici nu ai spune că a trecut atât de puțin timp de când a devenit mamă.

Primele fotografii cu fetița Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău

Primele luni de sarcină nu au fost ușoare pentru Gina care a avut nevoie și de perfuzii din cauza grețurilor accentuate. Pe parcursul celor 9 luni, soția lui Bogdan Vlădău s-a sfătuit în permanență cu doctorul care i-a monitorizat sarcina și nu i-a ieșit din cuvânt.

Pe 26.05.2020, Gina avea sa-și țină comoara la piept. Ziua de sfârșit de mai i-a adus cel mai frumos dar, pe micuța Katia. Părinții celebri au ales să facă publice fotografiile cu fetița lor, iar imaginile au primit zeci de mii de aprecieri.

Felicitările au curs pe conturile de socializare: „Sunteti minunati, felicitari si crestere usoara! Va pup 🤗”, „Doi oamenii frumosi si minunea din viata lor”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la postări.

„În momentul în care te-am ţinut în braţe prima dată, timpul realmente, pentru mine, s-a oprit în loc. Inima s-a deschis total şi instantaneu către o cu totul altă dimensiune de iubire. Cât de mare?! Pur şi simplu nu poate fi descrisă în cuvinte!!!”, a fost mesajul pe care Bogdan Vlădău l-a împărtășit pe contul de socializare la scurt timp după întâlnirea emoționantă cu Katia.

Gina Chirilă, declarații despre nașterea în pandemie

„Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru!

Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, a scris Gina.

Vezi si: Gina Chirilă și-a arătat abdomenul la 3 zile după ce-a născut. Soția lui Bogdan Vlădău poartă centură postnatală | Demamici.ro

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână