Primele declaratii ale tatalui Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita gasita fara suflare | Demamici.ro

Primele declaratii ale tatalui Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita. Fetita de 11 ani, disparuta vineri, a fost gasita duminica, fara viata, pe un camp in zona comunei Produlesti, la 30 de km de localitatea natala: Gura Sutii. Principalul suspect in cazul mortii Mihaelei-Adriana Fieraru este un cetatean olandez.

Parintii fetitei sunt distrusi de durere. Tatal copilei a marturisit la „Sinteza Zilei” ce s-a intamplat in cele trei zile de cand a fost anuntata disparitia Adrianei. Barbatul a fost inclus si el in cercul de suspecti:

Primele declaratii ale tatalui Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita

„Sunt terminat! Iti mai arde de altceva? Nu m-a deranjat nimic, oamenii au fost seriosi, au facut ancheta, tot ce le-a stat in putinta. M-au intrebat multe. De trei zile stau numai la mine in curte.

Au venit cu un caine si au zis ca la noi in curte e. In loc sa caute prin sat, prin casa, pe la toti nenorocitii de aici. Au zis ca in curte este criminalul, ca eu sunt criminalul. Era sa mor! Era sa cad jos!

Sotia a plecat la spital, nici nu stie ca este moarta. Va dati seama ca facea infarct. Nu i-am spus. Fiul meu a plecat cu ea la spital”, a declarat tatal Adrianei pentru Antena 3.

Vezi si: Fetita de 11 ani, disparuta vineri, a fost gasita moarta. Ce au descoperit pe corpul micutei din Dambovita | Demamici.ro

Principalul suspect, un cetatean olandez

Principalul suspect in cazul tulburator al fetitei de 11 ani din Dambovita care a fost descoperita fara viata este un cetatean olandez, dupa cum afirma surse din ancheta, potrivit Stirile Pro TV.

Barbatul de 47 de ani apare in imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea Gura Sutii. Se pare ca cetateanul olandez a fost interogat de catre anchetatori, insa a fost lasat sa plece. Intre timp, barbatul a parasit Romania.

Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: „La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni