Fetita de 11 ani, disparuta vineri, a fost gasita moarta. Ce au descoperit pe corpul micutei din Dambovita | Demamici.ro

Fetita de 11 ani, disparuta vineri, a fost gasita moarta. Mihaela-Adriana Fieraru a fost gasita moarta pe un camp, duminica. Fetita in varsta de 11 ani a disparut vineri dupa-amiaza din localitatea Gura Sutii, Dambovita.

Corpul micutei a fost zarit dintr-un elicopter, pe un camp, in zona comunei Produlesti. Mihaela-Adriana Fieraru prezenta urme de violenta pe corp, iar principalul suspect in acest caz este un cetatean strain – unele surse spun ca ar fi olandez, insa ipoteza nu a fost confirmata inca.

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, a precizat IPJ Dambovita, potrivit adevarul.ro.

Persoanele surprinse de camerele de supraveghere din curtea scolii au fost audiate si a fost intocmit un dosar penal IN REM sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate.

Mihaela-Adriana Fieraru a disparut vineri, in drumul de la scoala spre casa

Adriana a disparut vineri, dupa ce a iesit de la scoala. Politistii au fost alertati de familia micutei dupa ce aceasta a intarziat anormal de mult. Drumul pe care fetita il avea de parcurs de la scoala pana acasa era de 30 de minute.

Camerele de supraveghere amplasate in zona scolii la care invata copila au surprins-o pe Adriana parasind curtea unitatii de invatamant alaturi de colegi. Imaginile au fost surprinse la 17:19 minute.

A ramas insa o portiune de 300 de metri de drum pe care camerele de supraveghere nu au avut cum sa-l vizualizeze. In aceasta raza a avut loc rapirea minorei. Pe camere de supraveghere apare si o masina inchiriata apartinand unui cetatean olandez.

Mama Adrianei a simtit ca ceva rau i s-a intamplat fetitei sale

„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea.”

Fetita de 11 ani, disparuta vineri, a fost gasita moarta

Declarațiile prim-procurorului despre fetita de 11 ani, disparuta vineri potrivit libertatea.ro

Inițial cazul a fost tratat ca dispariție, apoi a fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate. S-a mers pe foarte multe variante, nu s-a exclus că fetița s-ar fi putut rătăci pe câmp. Datorită temperaturilor în scădere, s-au efectuat căutări.

S-a mers și pe varianta răpirii acesteia, s-au efectuat activități și pe timpul nopții, a existat sprijin din partea populației și a unei organizații care are câini utilitari.

S-au verificat camerele de supraveghere din zona de importanță, fetița a apărut ultima oară la 17.15, la 350 de metri de locuință, ulterior nu a apărut la domiciliu.

Pe parcurs am stabilit un cerc de autoturisme suspecte aflate în zonă în momentul respectiv și de aici am plecat spre a stabili o zonă de căutare și a reuși astăzi în a identifica din păcate trupul fetiței care nu era în viață.

Acum se defășoară cercetarea la fața locului și va urma autopsia, este foarte importantă prelevarea de mostre biologice și stabilirea unei legături cu cercul de suspecți. Avem un cerc de suspecți, vor fi trași la răspundere penală.

Potrivit oamenilor legii, fetita ar fi fost ucisa la aproximativ jumatate de ora de la rapire. Asadar, in momentul in care a fost sesizata Politia, micuta cu siguranta nu mai era in viata.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni