Mămici și tătici celebri

Prima zi de școală pentru copiii vedetelor. Piticii au avut emoții, dar mai emoționați au fost părinții lor | Demamici.ro

Prima zi de școală pentru copiii vedetelor. Piticii au avut emoții, dar mai emoționați au fost părinții lor. A sunat clopoțelul și pentru juniorii vedetelor, la fel ca și pentru restul copiilor, la prima întâlnire din noul an cu doamna învățătoare și colegii lor.

Îmbrăcați la patru ace și emoționați peste măsură, micuții școlari au pășit în curtea școlii de mână cu părinții, la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Mirela Vaida se mândrește cu cei trei școlărei ai săi. Vedeta a mers cu copiii la biserică, înainte de festivitate: „Fiecare nou început începe cu <<Doamne ajută>>!”

Mirela Vaida este o mămică împlinită. Prezentatoarea TV are acum acasă trei școlari cu acte în regulă, mai ales că mezinul familiei a intrat și el toamna aceasta la clasa pregătitoare.
Educați în spiritul unei familii creștine, micuții și-au dorit să treacă și pe la biserică, înainte de a păși în curtea școlii, spre un nou început.

„De azi avem doi școlari și un preșcolar!🙏❤️ A intrat și Vladimir în clasa pregătitoare, cu mari emoții, cu noi colegi, cu o clasă frumos aranjată și cu doamna învățătoare extrem de zâmbitoare! 😘🙏 Dar, pentru că fiecare nou început trebuie să se facă cu „Doamne ajută!”, la prima ora a dimineții copiii au vrut să meargă la biserică! Și așa am făcut! 🙏 Doamne ajută tuturor copiilor în noul an școlar, cu sănătate, continuitate, succes și împliniri! Să avem un an bun alături de ei!❤️🙏😊”, a transmis Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

David Mantea a crescut văzând cu ochii: „Clasa a-3-a B. O zi plină de emoții”

Andreea Mantea și David, fiul ei, au o relație extrem de apropiată, cu atât mai mult cu cât vedeteta s-a străduit, ca mamă singură, să nu-i lipsească nimic puiului ei. David a fost nedezlipit de mama lui, inclusiv în perioada în care vedeta era gazda unui show filmat în Turcia, iar David și-a petrecut timpul alături de ea, la Istanbul.

Astăzi, băiețelul frumoasei prezentatoare TV este elev în clasa a treia, și doar doi ani îl mai despart de următoarea etapă importantă: școala generală.

„Clasa a 3 a B.🥰 O zi plină de emoții! Prea multe emoții! 🙈 Fie că încep azi sau săptămâna viitoare sau peste 2 săptămâni, puii noștri intră într-un nou an școlar. Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție, multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută! 🙏🏻

Le țin pumnii tuturor copiilor, părinților și profesorilor! 🙏🏻”, transmitea Andreea Mantea la început de lună septembrie.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au însoțit fetița în prima zi de școală

Deși au decis să meargă pe drumuri separate în viață, Bianca Drăgușanu și Victor Slav rămân uniți pentru fiica lor. Cei doi și-au rezervat dimineața zilei de luni, 5 septembrie, pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața micuței lor.

Sofia Natalia Slav a pășit cu codițele împletite, coșulețul cu flori și o ținută alcătuită din cămașă albă, fustiță în pliuri neagră și geacă de piele, pentru prima dată în curtea școlii. Victor Slav a imortalizat momentul și a împărtășit fotografia cu toți apropiații.

Anca Serea, ritual anual nelipsit: „Chiar dacă am trecut prin asta de foarte multe ori, am de fiecare dată sufletul la fel de încărcat de emoții”

Pentru Anca Serea, mamă a șase copii, prima zi de școală este evenimentul de la care nu lipsește niciodată de ceva ani buni.

„Prima zi de școală ❤️!!! Pentru unii este un nou început, pentru alții o continuare a frumosului drum pe băncile școlii. Indiferent de vârstă, prima zi de școală este încărcată de emoții: de bucuria revederii colegilor și prietenilor, dar si a cadrelor didactice, de nerăbdarea de a învăța lucruri noi, de nostalgia etapelor lăsate în urmă, de neliniștea specifică unui început.

Chiar dacă am trecut deja prin prima zi de școală de foarte multe ori alături de copii, de fiecare dată am sufletul la fel de încărcat de emoții, de fiecare dată mă simt din nou școlar, alături de ei. Să avem cu toții un an școlar cât mai ușor, plin de bucurii și realizări frumoase! Mulțumim @olgagudynnintlschool pentru toată dragostea, implicarea și dăruirea. Suntem cei mai norocoși copii și părinți că avem o astfel de școală și dascăli atât de dedicați 🙏”, a scris mămica Anca Serea.

Mihai Morar, alături de gemenele lui: „Luna viitoare vor avea buletin”

Deși mai au un an și vor intra la liceu, Mihai Morar nu a putut lipsi de la deschiderea anului școlar și alături de soția lui, și-au condus pentru ultima dată gemenele în școala generală.
Mara și Cezara au intrat în clasa a opta, iar prezentatorul TV este uimit și acum de cât de mari au crescut fetele lui.

„Imaginați-vă că aceste două elemente ale familiei Morar au început azi clasa a opta. A O-P-T-A!!!! Luna viitoare vor avea buletin, la finalul clasei vor susține Evaluarea … Vieții, mediile anuale nu mai contează la admiterea în liceu…

Sper ca măcar asta să conteze: că mama și tatăl le-au fost alături în prima zi de școală, în fiecare zi de școală și în fiecare zi după toate școlile. Indiferent de vârstă, medii, evaluări și admiteri”, a transmis Mihai Morar.

Vezi și: Copiii care fac cinste României. George Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge | Demamici.ro

Vezi și: Jos pălăria! Licean din Ploiești, medaliat olimpic, acceptat de prestigioasa Universitate Harvard | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni