Pranzul oferit copiilor bolnavi, internati la Spitalul din Sinaia, a starnit revolta: „O pulpa rece si scarboasa… „| Demamici.ro

Faptul ca mancarea din spitale nu este cea mai buna si cea mai apreciata este stiut de zeci de ani. Din pacate, situatia a ramas neschimbata de-a lungul timpului, iar lumea este revoltata de conditiile pe care bolnavii le gasesc in unitatile medicale.

De aceasta data, Corina Bacanu a facut publice doua fotografii despre care spune ca au fost facute in Spitalul Orasenesc Sinaia si care arata cu ce au fost hraniti bolnavii internati in sectia de pediatrie.

O lingura de piure si o pulpa fiarta au ajuns in farfuriile micutilor la pranz, iar seara au fost serviti cu cativa cartofi fierti sau copti in coaja.

„Prietena mea și-a internat copilul la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie. Farfuria aceasta e prânzul unui copil bolnav: o pulpă rece și scârboasă, fiartă de 2 zile și un piure mucilaginos cu cocoloașe.

Statul român se poartă cu copiii bolnavi de parcă ar fi infractori. (…) Să plătim cu toții contribuții și mai mari la Sănătate! Poate data viitoare le dau copiilor doar oase!”, a fost mesajul postat de Corina Bacanu pe pagina sa de Facebook.

Peste 5000 de persoane au share-uit poza si mesajul, iar reactiile au fost de ordinul miilor. Lumea si-a exprimat nemultumirea cu privire la felul in care sunt tratati copiii in spitale.

La distanta de cateva ore, aceeasi persoana a postat o alta fotografie cu cativa cartofi copti sau fierti in coaja. „Revin cu cina copiilor bolnavi, internați la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie: cartofi cu gust de beci stătut, nespălați și murdari de pământ. (…) La mulți ani copiilor, de 1 iunie! Sunteți niște supraviețuitori!”, a scris Corina Bacanu in dreptul imaginii.

Fotografiile au starnit mii de reactii si au adunat un numar impresionant de comentarii. Oamenii si-au exprimat indignarea cu privire la nepasarea cu care sunt tratati bolnavii in spitalele romanesti.

Mancarea servita unui copil bolnav in Spitalul Judetean Constanta

Mama unui copil internat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta a facut publica o fotografie cu mancarea pe care micutul a primit-o.

„Mâncare pentru un copil bolnav: 2 crenwusti reci și o banană stricată”, a scris femeia in dreptul fotografiei. Imaginea a starnit un val de reactii in mediul virtual. Au existat mai multe persoane care au confirmat ca s-au confruntat cu aceeasi situatie in spital.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână