Un politist l-a provocat pe Preafericitul Daniel sa-si doneze salariul pentru a ajuta un copil bolnav de cancer | Demamici.ro

Viorel Teaca, un politist din Olt, l-a provocat pe Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, sa-si doneze salariul pentru a ajuta un copil bolnav de cancer.

Omul legii sustine ca ideea i-a venit dupa vizita Papei Francisc in Romania. Modestia Suveranului Pontif l-a facut pe Viorel Teaca sa-i lanseze provocarea Preafericitului Daniel prin intermediul unei postari pe Facebook pe care a facut-o publica.

Un politist l-a provocat pe Preafericitul Daniel sa-si doneze salariul

„Sunt Viorel Teacă si in anul 2018, octombrie, am strâns 20.000 euro să-l operăm pe Cosmin, băiatul bolnav de cancer! Vreau sa-l determin pe Preafericitul Daniel să-și doneze salariul pe o luna pentru a ajuta un copil bolnav de cancer.

Mi-a venit ideea după întâlnirea Prefericitului Daniel cu Papa Francisc! (…) As vrea sa transmit pentru cei care fac „Lucrurile bune in tacere” sa se foloseasca de exemplul personal si sa faca publice si lucrurile bune, ca de rele suntem sătui! Va rog distribuiți! Doamne ajută!🙏🙏🙏”, a scris Viorel Teaca pe contul sau de Facebook.

Postarea politistului din Olt a devenit virala si a fost distribuita de mii de ori in doar cateva ore. Ramane de vazut daca solicitarea sa va primi sau nu un raspuns din partea Patriarhiei Romane.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni