Pijamaua-Mop: Iti lasa casa luna, in timp ce juniorul merge de-a busilea | Demamici.ro

Pijamaua-Mop: Iti lasa casa luna, in timp ce juniorul merge de-a busilea. Pijamaua-Mop este articolul vestimentar care s-a transformat intr-o revelatie pe internet pentru multi parinti. La prima vedere ai crede ca e o costumatie bizara, insa in realitate, tinuta de purtat prin casa este mai mult decat practica.

Inventia, pe cat de amuzanta, pe atat de practica

Stim cu totii ca educatia copiilor incepe inca de acasa, prin responsabilizarea lui in ceea ce priveste micile sarcini ale locuintei.


Odata cu venirea copilului, parintii isi dau seama imediat ca toata atentia se muta asupra bebelusului si nu mai fac fata celorlalte sarcini.

Dar, priveste partea buna! Niciodata nu e prea devreme pentru copilul tau sa invete cat de importante sunt ordinea si curatenia, intr-un mod amuzant.

Pijamaua-Mop pentru copii a fost descoperita de parinti pe Amazon. Materialul din care este fabricata este unul foarte confortabil, iar la exterior, este accesorizata cu microfibre care absorb praful cand copilul se taraie.

Pijamaua-Mop: Iti lasa casa luna, in timp ce juniorul merge de-a busilea

Pielea copilului nu este afectata, iar micutii nu intra in contact cu germenii mai mult decat ar face-o oricum atunci cand merg de-a busilea.

Pijamaua-Mop a facut senzatie in randul parintilor. Ea este potrivita atat baieteilor, dar si fetitelor si este valabila pe marimi si culori diferite.

Pretul de vanzare este de 20$-30$.

Merita sau nu?

Pijamaua-Mop vine si cu un ghid de utilizare

Daca nu reusesti sa iti dai seama prea bine cum functioneaza aceasta pijama, la livrare vei primi si un ghid haios de utilizare care cel mai probabil te va lamuri.

Tot ce-ti mai ramane apoi este sa il echipezi pe bebe si… gata! Sa incepi sa il pui la treaba!

Tu ai cumpara o astfel de pijama pentru copilul tau?

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

16 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni