Familie de romani cu 3 copii, distrusa pe o sosea din Germania! Tatal a vrut sa-si salveze copiii, dar a sfarsit sub rotile unui camion | Demamici.ro

Familie de romani cu 3 copii, distrusa pe o sosea din Germania! Trei copilasi au ramas fara tata in urma unui accident rutier care a avut loc pe o sosea din Germania. Petru Claudiu, in varsta de 32 de ani, se afla in masina impreuna cu cei 3 copilasi ai sai: 2 fetite de 7 si 3 ani si un baietel de 9 luni.

La volanul masinii se afla sotia lui, Lara Diana. Familia locuia in Berlin si se indrepta spre casa, pe B5, relateaza obserrvator.tv.

Pe fond de ceata si sosea alunecoasa, sotia lui Petru Claudiu a pierdut controlul autoturismului, iar masina a lovit parapetul din lateral, ajungand apoi pe banda de urgenta.

In urma impactului, niciunul dintre membrii familiei nu a suferit rani grave. Fetita de 7 ani a coborat din masina, iar tatal a coborat dupa ea si a dus-o dincolo de parapet. S-a intors la masina avariata pentru a-si scoate si ceilalti copii, relateaza Bild.

Familie de romani cu 3 copii, distrusa pe o sosea din Germania!

Inainte sa deschida portiera, Petru Claudiu a fost lovit in plin de un camion si aruncat pe autostrada. Alte doua autoturisme au trecut peste corpul lui. Martorii sustin ca imaginea de la fata locului era una de groaza. In tot acest timp, sotia a fost lesinata.

In urma accidentului, fetita de 3 ani a cuplului a suferit o rana minora la cap. Ceilalti doi copii au scapat teferi. Sotia este in stare de soc dupa cele intamplate. Lara Diana a suferit rani minore si este sub supravegherea medicilor.

Niciunul dintre cei trei soferi care au trecut cu masinile peste trupul barbatului de 32 de ani nu a oprit. Politia germana ii cauta pe soferii vinovati de moartea lui Petru Claudiu.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână