Mămici și tătici celebri

Pepe Junior a împlinit un anișor. Artistul i-a tăiat moțul unicului său fiu | Demamici.ro

Pepe Junior, fiul cântărețului Pepe, a împlinit vârsta de 1 an. Părinții i-au organizat o petrecere aniversară colorată, ocazie cu care a avut loc și tradiționalul tăiat de moț. De când a devenit tată pentru a treia oară, Pepe se declară un bărbat cu adevărat împlinit.

Pepe Junior a împlinit un anișor. Artistul i-a tăiat moțul unicului său fiu

Se bucură în continuare de cele două fete ale sale, din căsnicia cu fosta soție, Raluca Pastramă, dar și de noua lui viață alături de Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit și un fiu. Pepe a visat mult la clipa în care va deveni și tată de băiat, iar acesta a fost și motivul pentru care juniorul a fost botezat cu numele lui de scenă.

Vara aceasta, Pepe Junior a avut parte de toată atenția familiei, la petrecerea de tăiere de moț. Pepe și soția lui, Yasmine, au organizat un eveniment într-un decor superb, cu sute de baloane albastre și crem, flori, dar și un poster imens cu chipul copilului lor.

La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu. Pepe, 1 an”, a scris artistul în mediul online.

Pepe Junior este blond cu ochii albaștri

Vedeta petrecerii, micuțul Pepe, a atras toate privirile invitaților. La vârsta de 1 an, juniorul familiei are cârlionți blonzi și ochi albaștri și arată absolut adorabil.

Artistul și-a surprins fanii atunci când a anunțat cum își va boteza fiul.

Pentru că și-a dorit mult un băiețel, Pepe (pe numele lui real, Ionuț Pascu), și-a dorit ca micuțul să moștenească ceva special de la el. Artistul și-a botezat copilul cu numele său de scenă, un nume de origine latină și care speră să-i poarte mult noroc, așa cum i-a purtat și lui.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara artistul în perioada în care Yasmine, partenera lui, era însărcinată în ultimul trimestru.

Artistul se simte oficial un tată împlinit, mai ales că cele două fete ale lui, Rosa și Maria, l-au îndrăgit din prima pe frățiorul lor mai mic, iar una dintre fete a început și să-i calce deja pe urme, pe drumul muzical.

„Eu trăiesc pentru familia mea și sunt extrem de fericit și împlinit. Sunt fericit! Mi s-a schimbat viața. M-am tuns de când am băiat. Din iunie m-am tuns și m-am obișnuit. Îmi doream să mă tund. În clip apare toate familia mea. Maria e la cor în momentul acesta. Rosa este acasă și se uită acum la noi. Ea studiază la pian. Așa mulțumire sufletească nici că se putea”, declara Pepe în urmă cu câteva luni.

Anul acesta, artistul și-a petrecut câteva zile la mare, alături de soția lui, fiul lor, dar și cele două fiice ale lui mai mari.

Vă mulțumesc pentru urările și gândurile frumoase🙏. Mă simt extraordinar de bine și de fericit alături de familia mea și timp de petreceri avem toată viața… așa că să ne revedem cu bine🥂🍾❤️”, a mai transmis Pepe pe Instagram.

Vezi și: Pepe Junior a făcut primii pași cu ajutorul antemergătorului la 8 luni. Imagini emoționante cu artistul și unicul său fiu | Demamici.ro

Vezi și: Pepe, un tătic împlinit. Fotografii adorabile cu artistul și Pepe Junior | Demamici.ro

Vezi și: Cele două fetițe ale lui Pepe din căsnicia cu Raluca și-au întâlnit frățiorul mai mic. Cum au reacționat | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni