Mămici și tătici celebri

Pepe, din nou tătic. El și iubita sa vor deveni părinți peste doar câteva săptămâni | Demamici.ro

Veste mare în showbiz! Pepe și iubita sa, Yasmine Ody, vor deveni părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii, mai ales că mai au doar câteva săptămâni până își vor întâlni copilașul.

Pepe și Yasmine au ținut sarcina secretă, astfel că partenera artistului ar fi deja în cea de-a șaptea lună de sarcină.  Yasmine Ody urmează să fie mămică de băiat.

Vestea cea mare a fost confirmată de artist seara trecută (1 Martie 2022), în timpul unui concert pe care îl susţinea în faţa fanilor săi. Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”a spus Pepe, pe scenă.

Pepe mai are două fetițe din relația cu Raluca Pastramă

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

„Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău. Având fete, îmi doresc să le protejez mai mult. Dar cred că m-aș fi comportat la fel și dacă aș fi avut băiat. Nu cred că este o soluție să interzici ceva copiilor și să stai «cu pușca la ușă». Noi comunicăm foarte mult și dacă ele găsesc o soluție în a comunica, sunt foarte fericit”, declara Pepe cu câteva săptămâni în urmă.

Pepe, pregătit pentru o nouă căsătorie?

Înainte să fie împreună cu Yasmine Ody, Pepe a mărturisit că este pregătit să se însoare din nou, dacă va găsi femeia potrivită.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi. Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!

De ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super-egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, declara Pepe, în urmă cu mai multe luni.

Vezi și: Celia a născut pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei | Demamici.ro

Vezi și: Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa a născut în secret | Demamici.ro

Sursa foto: Facebook

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni