Octopleții au împlinit 13 ani. Cum arată în prezent copiii celebrei „octomame” Nadya Suleman | Demamici.ro

Octopleții au împlinit 13 ani. Nadya Suleman a devenit una dintre mămicile celebre în toată lumea, datorită familiei sale numeroase. „Octomama”, așa cum a fost poreclită de jurnaliști, are în total 14 copii, printre care se numără și cei opt care s-au născut dintr-o singură sarcină. Recent, cei opt copii care au venit pe lume în același timp, au împlinit vârsta de 13 ani și se apropie cu prași grăbiți de perioada adolescenței.

Celebra mămică a sărbătorit ziua cea mare alături de copii, printr-o ieșire la o sală de bowling, iar apoi, la o plimbare în parc.

„La mulți ani Nariyah, Isaiah, Maliyah, Jeremiah, Noah, Josiah, Jonah și Makai”, a scris Nadya pe rețeaua de socializare.

Octopleții au împlinit 13 ani. Cum arată în prezent copiii celebrei „octomame” Nadya Suleman

Cele opt minuni ale sale i-au schimbat complet viața, iar Nadya Suleman se simte binecuvântată în fiecare zi pentru clipele petrecute cu ei.

„Fiecare dintre voi posedă trăsături unice și sunteți diferiți de toți ceilalți copii de vârsta voastră, în special în societatea de astăzi. Nu pot exprima în cuvinte cât sunt de recunoscătoare că vă sunt mamă. Mi-ați binecuvântat viața și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că v-a adus în grija mea. Voi sunteți miracolul meu, îngerii mei și vă iubesc din toată inima, pentru totdeauna”, a scris ea într-o postare, de ziua de naștere a copiilor.

Nadya a devenit cunoscută în 2009, atunci când a adus pe lume octupleți. Din acel moment, oamenii i-au urmărit viața îndeaproape prin prisma rețelelor de socializare.

Nadya Suleman a adus pe luma 14 copii după tratamentele de fertilizare in vitro

Nadya Suleman și-a dorit mult să devină mamă și pentru că nu reușea să rămână însărcinată a apelat la ajutorul tratamentelor de fertilizare in vitro.
În anul 2002, ea a născut un băiețel, însă a continuat tratamentul, pentru că își mai dorea copii. Au urmat alte trei sarcini, dintre care și o pereche de gemeni. În ianuarie 2009 s-au născut octupleții: șase băieți și două fete.


Ceea ce este cu adevărat remarcabil este faptul că Nadya își crește singură cei 14 copii într-o casă cu trei dormitoare din California. Totuși, deși și-a dorit mulți copii, Nadya a mărturisit că nu avea în plan să aibă o familie chiar atât de numeroasă, însă a fost indusă în eroare de medicul ei.

În 2018, ea a fost implicată într-o serie de controverse după ce a declarat că medicul său a făcut-o să creadă că va avea gemeni, însă a ajuns să nască opt copii. Michael Kamrava, care ulterior și-a pierdut licența și a plecat din Statele Unite, i-ar fi implantat Nadyei 12 embrioni.

„Am fost indusă în eroare de medicul meu. Mi-a spus că am pierdut șase embrioni, despre care a spus că au fost eliminați din corp, și de aceea trebuie să mai implanteze alți șase”, susține Suleman.

În ciuda acestei erori, „octomama” nu regretă nimic și se bucură din plin de cei 14 copii ai săi. Cel mai mare dintre copii este fata ei, Amerah, în vârstă acum de 20 de ani. Tânăra este mândră de mama ei: „Ea luptă pentru familia noastră de mai bine de zece ani. Indiferent ce s-ar întâmpla, nu va renunța niciodată, iar eu știu asta.”

Vezi și: Mama singura a adus pe lume octupleti! Femeia mai avea 6 copii. Cum arata familia VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni