„Pentru mamica mea din Rai!” Scrisoarea unei fetite pentru mama sa care a murit de cancer | Demamici.ro

Ella Lennon a ramas orfana de mama la doar 4 anisori. Femeia care a adus-o pe lume s-a stins in luna decembrie a anului trecut dupa o lupta lunga cu cancerul.

A fost prima zi de 8 Martie in care fetita nu a avut-o alaturi de mama sa. Micuta Ella i-a facut un desen pe care a scris un mesaj emotionant: „Pentru mamica mea din Rai. La multi ani de ziua mamei! Te iubesc! Ella”.

Cateva cuvinte trecute stangaci pe o foaie au reusit sa impresioneze un angajat al Postei britanice care a gasit scrisoarea si a decis sa-i raspunda micutei.

„Pentru frumoasa mea Ella. Multumesc pentru desenul special de Ziua Mamei. Esti una intr-un „minion” pentru mine si te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc de milioane, miliarde, trilioane de ori.

Vei creste si vei deveni o fetita desteapta, speciala si sunt foarte mandra de tine. Chiar daca sunt in cer, te veghez in fiecare zlipa. Te imbratisez cu dragoste. Te pup, mamica ta!” este mesajul pe care angajatul de la Posta l-a trimis fetitei de 4 anisori, scrie mirror.co.uk.

Intamplarea a fost facuta publica printr-o postare pe Twitter a matusei Ellei, Linda Ross. Femeia a scris: „De prima zi a mamei din rai, Ella i-a trimis surorii mele o scrisoare. Un strain, angajat al Postei si-a facut timp sa trimita un raspuns si sa faca o fetita atat de fericita.

Fata i s-a luminat cand a primit scrisoarea. Asta demonstreaza ca exista oameni absolut minunati in lumea asta. Nu pot sa-i multumesc suficient”, a scris femeia.

Dean, tatal copilei, a tinut si el sa multumeasca persoanei care i-a raspuns Ellei: „Vreau sa multumesc din suflet persoanei de la posta care i-a trimis Ellei scrisoarea in numele mamei ei din ceruri”. Cazul micutei Ella a devenit viral si a emotionat o lume intreaga.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână