Bunica de 61 de ani si-a nascut propria nepoata pentru ca fiul ei homosexual sa devina tata | Demamici.ro

Nasterea micutei Uma Louise Dougherty-Eledge a devenit faimoasa in intreaga lume. Micuta este un bebelus, ca oricare altul, insa povestea familiei in care a venit pe lume a reusit sa socheze tot globul.

Uma Louise s-a nascut intr-o zi de luni dimineata, la spitalul Nebraska Medical Center din Omaha, Statele Unite ale Americii.

Fetita a adus bucurie imensa parintilor sai, Matthew Eledge si Elliot Dougherty, un cuplu de homosexuali care si-a legalizat legatura de dragoste.

Micuta a fost conceputa prin procesul de fertilizare in vitro din sperma lui Eledge si ovulele surorii lui Dougherty, Lea Yribe.

Daca pana aici povestea nu vi s-a parut suficient de incurcata, va informam ca femeia care a purtat sarcina si care a adus-o pe lume pe Uma Louise este Cecile Reynek Eledge, mama unuia dintre cei doi barbati.

Cu alte cuvinte, bunica si-a adus pe lume propria nepoata la 61 de ani pentru a-i da posibilitatea fiului ei homosexual sa devina tata.

Momentele incredibile ale nasterii au fost surprinse de fotograful Ariel Panowicz care a urmarit povestea cuplului de homosexuali inca de la inceput.

„Am participat la nunta lui Matt si a lui Elliot. Le-am facut pozele de nunta, am fotografiat momentele din timpul sarcinii si acum am asistat la nasterea fetitei lor. A fost formidabil sa vad cum a crescut aceasta familie”, a declarat Ariel Panowicz, potrivit Yahoo News.

„Puterea pe care a avut-o la 61 de ani (n.r. – mama naturala) in timp ce a dat nastere a fost impresionanta. Era atat de calma. Nu s-a plans de nicio durere in timpul nasterii si a avut energia unui razboinic”, a adaugat fotograful.

„Cand Uma a venit pe lume, camera s-a umplut de dragoste. Simteai cum vibreaza peretii de atata iubire. Aproape toata lumea din incapere era in lacrimi. Felul in care Cecile s-a uitat la fiul sau si la sotul acestuia dupa ce a adus pe lume fetita a fost unic.

Fiecare persoana implicata in acest proces al creatiei a dat dovada de dragoste pura, altruism si acceptare. Asta inseamna familie cu adevarat”, a adaugat Ariel.

Cuplul a decis sa faca publice imaginile pe Internet.

„Puterea Internetului e intr-adevar uluitoare. E incredibil cat de multa dragoste si sustinere a aratat lumea pentru aceasta familie unica.

Oamenii au dat dovada de acceptare pentru ceva care este total diferit de valorile pe care societatea le promoveaza in materie de o familie normala.

Cred ca aceasta poveste ar trebui sa ne demonstreze tuturor puterea dragostei. Bebelusa Uma va fi crescuta intr-o familie uluitoare, incepand cu cei doi tati”, a mai declarat fotograful.

FOTO: Supplied/Ariel Panowicz Creative

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână