Pentru femeile care isi aduc pe lume copiii in timpul pandemiei: „Esti puternica, Super Mami!” | Demamici.ro

Pentru femeile care isi aduc pe lume copiii in timpul pandemiei: „Esti puternica, Super Mami!” Cand coronavirusul a inceput sa se imprastie in toata lumea, nu a pus viata pe pauza. Oamenii s-au imbolnavit, unul dupa altul, virusul s-a transmis din ce in ce mai repede pana cand focarul initial din Wuhan s-a transformat intr-o epidemie globala, intr-o pandemie.

Coronavirusul a lovit cu putere pe toata lumea, iar efectele sale incep sa se resimta pretutindeni. Mii de persoane si-au pierdut deja viata, oamenii sunt izolati in case, iar economia incepe sa se clatine serios.

Cu siguranta daca cineva te-ar fi intrebat cand vrei sa devii mama nu ai fi raspuns: in timpul pandemiei de coronavirus. Dar asa e viata, uneori ne pune in fata unor situatii dificile, iar noi trebuie sa ne adaptam fara sa avem alte solutii la indemana.

Vezi si: Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 | Demamici.ro

Asadar, gravidutelor, viitoarelor mamici, fiti puternice! Epidemia se va termina, iar cand totul va ajunge din nou la normalitate veti avea povesti ale nasterii unice.

„Cand totul se va termina (si chiar se va termina), vei fi acea femeie care a fost insarcinata/ care a dat nastere in timpul unei pandemii. Tu esti cea care a infruntat inimaginabilul si care a fost puternica pentru ca asa a trebuit. Daca ai reusit sa treci prin asta, cu siguranta esti pregatita pentru orice. Esti puternica, Super mami!”, se arata intr-o postare a unei proaspete mamici care a devenit virala in mediul virtual.

Marturii ale mamelor care si-au adus copiii pe lume in timpul pandemiei de coronavirus

Mamicile care si-au adus pe lume copiii de cand a inceput nebunia cu epidemia de coronavirus au empatizat cu postarea mamicii.

„Mi-am adus fetita pe lume pe 23.03.2020. Din fericire, partenerul meu a avut voie sa stea cu mine in timpul nasterii, insa apoi nu am avut voie la nicio vizita. Nu am avut parte de niciun ajutor cu nou-nascutul.

A fost foarte greu, dar inteleg de ce s-au luat toate masurile astea si sunt de acord cu ele. Indiferent de situatie, a fost cea mai frumoasa experienta. Acum sunt acasa, impreuna cu bebelusa mea sanatoasa. Felicitari, mamicilor!”

„Am 32 de saptamani si am mici atacuri de panica in fiecare zi. Incerc din rasputeri sa fiu puternica si aveam nevoie de postarea asta. Felicitari tuturor mamicilor si taticilor de peste tot din lume. Stati in case. Fiti in siguranta!”

„M-am nascut pe Oliver pe 20.03.2020. Nimeni nu l-a cunoscut inca. Familia l-a vazut doar prin video call, iar cadourile le-am primit la usa, prin curier.”

„E foarte greu si pentru mamele cu copilasii prematuri. Suntem foarte limitate in ceea ce priveste orele de vizita. O perioada grea a devenit de 10 ori mai grea. Suntem in ziua 85 si se apropie ziua de plecat acasa”.

Vezi si: Marturia emotionanta a unei mame medic, implicata in lupta cu COVID-19: „M-a durut inima!” | Demamici.ro

sursa FOTO: Maggart Photography

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână