Patru morți din cauza depresiei? O mamă a luat viața celor trei copii ai săi după care s-a sinucis | Demamici.ro

Patru morți din cauza depresiei? O mamă a luat viața celor trei copii ai săi după care s-a sinucis. O casă din Melbourne a devenit o locuință a terorii după ce patru corpuri neînsuflețite au fost descoperite acolo de către oamenii legii.

Tatăl a fost principalul suspect în cadrul anchetei, însă polițiștii au stabilit că bărbatul nu a avut nimic de-a face cu cele patru morți. Autoritățile cred că mama, Katie Perinovic, și-a ucis cei trei copii: Claire (7 ani), Anna (5 ani) și Matthew (3 ani), după care și-a pus capăt zilelor.

„Echipa de criminalistică a informat că femeia în vârstă de 42 de ani este considerată responsabilă pentru cele 4 morți. Anchetatorii consideră că bărbatul în vârstă de 48 de ani (n.r. – tatăl copiilor) nu este implicat în incident și nu mai investighează această pistă”, se arată într-un comunicat al poliției, potrivit Daily Mail.

O apropiată a familiei a declarat că Katie Perinovic era incredibil de retrasă în ultimele săptămâni. Marie Groves, o vecină care a devenit apropiată a familiei, iar copiii lor se jucau deseori împreună, a mărturisit anchetatorilor că la o petrecere care a avut loc în noiembrie, femeia era total schimbată. „Era foarte tăcută și abătută, cum n-am mai văzut-o niciodată. Și celelalte mame au observat asta”, a spus Marie Groves anchetatorilor.

„Copilașii aceia erau plini de viață. Erau niște copii perfecți”, a adăugat vecina familiei. Alte persoane care au cunoscut-o pe Katie susțin că aceasta își petrecea mult timp în cadrul bibliotecii locale citindu-le copiilor sau cântându-le diverse cântecele.

Polițiștii care au ajuns la fața locului nu au dat detalii despre felul în care au avut loc crimele, însă ceea ce au văzut în locuință i-a îngrozit de-a dreptul. Katie Perinovic a renunțat la job-ul pe care îl avea la „Glenroy Physiotherapy Centre” în urmă cu trei luni, pe neașteptate. Se crede că această decizie se datorează unei depresii puternice în care femeia se afundase.

Cunoscuții familiei încă sunt în stare de șoc. „Nu-mi vine să cred că voi trece prin fața casei lor și nu îi voi mai vedea mergând la magazin sau pe Katie luând pizza pentru copii. Ea era Katie, cea mereu zâmbitoare. Femeia care mereu se oprea și cu care discutam.”

Un alt vecin, John Constantino, a spus că a vorbit cu femeia în seara dinaintea crimelor și nu a observat nimic neobișnuit în comportamentul ei. „Udam grădina pe la 07:30 pm și ea a trecut pe lângă mine. Părea veselă. M-a întrebat ce fac mâine și i-am spus că probabil că voi tunde iarba. „Da, nu cred că va fi așa cald mâine”, mi-a răspuns”.

„Copiii aceia erau minunați, iar ea (n.r. – mama) era mereu singură cu ei. Era o mamă foarte iubitoare. Copiii noștri se jucau mereu împreună. Era o femeie adorabilă și plină de viață”, a declarat o altă vecină. Oamenii legii încă investighează cazul pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au murit cei 3 copii și mama lor.

Vezi si: Adriana avea 6 saptamani cand mama ei si-a pus capat zilelor – depresia postnatala | Demamici.ro

Vezi si: Depresia postnatala explicata de psihoterapeutul Isabela Mihut – cauze, simptome, tratament | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni