Dragoste necondiționată și prietenie curată între un cățel și „frățiorul” bebeluș | Demamici.ro

Dragoste necondiționată și prietenie curată între un cățel și „frățiorul” bebeluș. O dădacă cu blană și o dragoste infinită între un patruped și bebelușul unei familii din Statele Unite ale Americii.

Theodore Parks a venit pe lume în octombrie 2020. Din primele secunde în care mama l-a adus acasă, Hinckley, cățelul familiei, un Golden Retriever în vârstă de 1 an, a fost fascinat de micuțul omuleț.

Whitney Parks, în vârstă de 37 de ani, din Boston, a dezvăluit că în momentul în care patrupedul l-a întâlnit prima dată pe Theodore, credea că e o jucărie. Când Hinckley a realizat că micuțul e un nou membru al familiei și nu va pleca nicăieri, relația de prietenie a început să se clădească. Cățelul stă mereu lângă bebeluș. Îl adulmecă, îl „pupă”, doarme lângă el și chiar mănâncă împreună.

Dragoste necondiționată și prietenie curată între un cățel și „frățiorul” bebeluș

Whitney: „Când l-am adus pe Teddy acasă pentru prima dată, Hinckley a crezut că am adus o jucărie pentru el. Nici nu e de mirare că așa a crezut, dat fiind faptul că el a fost centrul atenției noastre pentru un an.

În primele nopți, Hinckley îl supraveghea pe Teddy din patul nostru. Îi urmărea fiecare mișcare. După câteva zile a realizat că „jucăria” nu este a lui și că nu va pleca nicăieri. Din primele clipe în care am adus bebelușul acasă, Hinckley a devenit obsedat de el și mergea mereu oriunde îl duceam pe Teddy.

Acum, bebele și cățelul stau cuibăriți pe canapea sau se joacă pe podea împreună atunci când îl pun pe Teddy pe burtică. Mereu când îl hrănesc pe cel mic, Teddy stă în partea stângă, iar Hinckley în dreapta. E un timp prețios pentru noi trei. Stăm împreună și ne conectăm.

Câteodată, când nu realizez că Teddy și-a terminat biberonul cu lapte, Hinckley îi îndepărtează ușor materialul pe care i-l pun bebelușului la guriță să nu se murdărească cu lapte și pleacă. Nu am cum să nu mă amuz când îl văd.”

Copilașul și patrupedul vor crește împreună, iar mama Whitney e foarte fericită că Teddy va avea un „frate mai mare” care să-i poarte de grijă.

Whitney: „Mi se topește inima când îi văd interacționând. E clar că Hinckley își ia în serios rolul de frate mai mare. Nu mă mai satur să-i privesc. Momentan, Hinckley nu își dă seama ce e Teddy, însă realizează că este special și că trebuie să aibă grijă de el.

Abia aștept să mai crească cel mic și să poată interacționa mai bine. Sunt sigură că vor deveni cei mai buni prieteni și vor avea parte de multe aventuri frumoase împreună!”

Vezi si: Un baietel cu sindromul Down isi intalneste fratiorul pentru prima data VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Un baietel cu sindromul Down isi linisteste fratiorul care plangea neconsolat VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână