Mămici și tătici celebri

Oana Roman și-a sărbătorit fiica în Egipt. Isabela a împlinit 10 ani: „La mulți ani, iubirea mea. Aproape domnișoară” | Demamici.ro

Oana Roman și-a sărbătorit fiica în Egipt. Oana Roman a sărbătorit anul acesta aniversarea fiicei sale, într-un loc cu adevărat special. Spre sfârșit de iarnă, mama și fiica s-au relaxat împreună într-o super vacanță călduroasă, tocmai în Hurghada, Egipt, acolo unde au avut parte de experiențe de neuitat.

Oana Roman s-a străduit în fiecare an să-i ofere fiicei sale o aniversare frumoasă, prin petreceri tematice și colorate, însă anul acesta, ziua de naștere a Isabelei a fost dusă la un alt nivel.
Vedeta și fiica ei s-au răsfățat într-o locație superbă, au servit cina la un restaurant japonez, la cererea fetiței, iar tortul nu a lipsit nici el!

„Isa iubește mâncarea japoneză, așa că am făcut rezervare aici pentru că știam că va fi foarte fericită”, a scris Oana Roman la ea pe story.

Fiica Oanei Roman se transformă ușor, ușor, într-o mică domnișoară și doar câțiva ani o mai desparte de perioada adolescenței.

„La mulți ani, iubirea mea. Aproape domnișoară”, i-a mai transmis, public, Oana Roman.

Oana Roman și-a sărbătorit fiica în Egipt. I-a luat cadou fiicei sale un telefon mobil

Pe lângă vacanța pe meleaguri calde și surpriza de la restaurant, Isa a primit cadou și un telefon mobil din partea mamei sale, pe care și l-a dorit foarte mult, după ce telefonul vechi îl pierduse în aeroport.

„I-am făcut surpriză și i-am luat cadou de ziua ei un telefon. I-am spus că acesta este ultimul pe care îl iau. Sper să nu-l piardă”, a mai transmis vedeta la ea pe Instagram.

Distracția pentru Oana Roman și fiica ei a continuat cu o plimbare cu barca, unde s-au bucurat de priveliște și natură.

Oana Roman își învață fiica să își confrunte teama de eșec

Despre Isabela, Oana Roman are doar cuvinte de laudă, asemenea oricărei mame. Însă vedeta este tot mai conștientă și de complexele fiicei sale și din acest motiv caută mereu să comunice deschis cu ea.
Isabela este o fire ambițioasă, motivată, dar cu o mare teamă de eșec, iar acest lucru o afectează în unele situații.

„Încerc să îi explic că trebuie să aibă răbdare, că lucrurile nu se fac pe loc, că nu este nicio problemă dacă nu îți iese din prima, pentru că ea are chestia asta de copil ambițios. Dacă nu îi iese din prima ceva, e sfârșitul lumii, se supără, suferă și îi explic că nu este nicio problemă, ci din contră, un eșec poate să fie un lucru bun.

Asta încerc să o învăț. Bineînțeles și valorile fundamentale pe care le-am primit de la părinții mei și anume că în viață trebuie să fim sinceri în primul rând cu noi înșine și apoi cu cei din jur. Trebuie să fim onești, corecți și să îi iubim cu adevărat pe oamenii din jurul nostru.”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Vezi și: Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon: „S-a prăbușit la pământ!” | Demamici.ro

Vezi și: Fiica Oanei Roman a împlinit 9 ani. Isabela, sărbătorită de mama ei în Egipt: „Ai fost cel mai cuminte și vesel copil și ai devenit cea mai bună prietenă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni