Mămici și tătici celebri

Ce mari au crescut copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur! Sofia are 17 ani și seamănă leit cu mama ei | Demamici.ro

Ce mari au crescut copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur! Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt împreună de aproape două decenii și au o familie frumoasă, de care se bucură în fiecare zi, înconjurați de un peisaj idilic, aproape de natură.

Artista și soțul ei trăiesc alături de cei trei copii ai lor: Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani), departe de agitația din Capitală, în satul Moșteni-Greci, județul Argeș, acolo unde și-au construit o casă.

Familistă convinsă, Dana Nălbaru s-a desprins de industria muzicală din care făcea parte și s-a dedicat familiei, spiritualității, și traiul simplu, iar din acest stil de viață a reușit să găsească multe momente de satisfacție.

Iar împlinirea cea mai mare, aceea de a fi mamă, s-a transformat de la o zi la alta, sub o altă formă, pe măsură ce copiii au crescut și s-au transformat și ei.

Ce mari au crescut copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur! Sofia are 17 ani și seamănă leit cu mama ei

În cele câteva postări pe care le are alături de familie, Dana Nălbaru radiază alături de juniorii ei, care, iată, ușor, ușor, se transformă în tineri adulți.

Fiica ei cea mare, Sofia, prima născută a familiei, are 17 ani și e leită mamei sale.
Înaltă, blondă și cu ochi albaștri, Sofia și mama ei par să aibă o legătură tare apropiată, iar în fotografii stau nedezlipite una de cealaltă.

„she’s even more beautiful inside of her ❤️”#proudmom (n.r. „E chiar și mai frumoasă pe interior”) – O mamă mândră”, a transmis Dana Nălbaru în dreptul unei fotografii în care apare Sofia.

Dana Nălbaru, mamă adoptivă. Roxana India a intrat în familie în urmă cu 7 ani

O mare provocare în viața ei de mamă a fost momentul în care a decis împreună cu soțul ei să adopte un copil de pe lista copiilor greu adoptabili din orfelinate.
Așa a apărut Roxana India în povestea lor de familie.

India Roxana avea deja 5 anișori când a părăsit orfelinatul. Acest lucru a însemnat câțiva ani de amintiri, traume și bagaj emoțional, iar Dana Nălbaru și-a dedicat mult timp pentru ca fetița să reușească să se integreze în sânul noii sale familii.

„Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înţeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informaţii în spate, o anumită educaţie şi pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală şi îl înţelegi, fără să vorbeşti, cu Roxana nu a existat lucrul acesta şi asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înţeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înţeles şi a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea.”, a mai povestit mama copiilor.

Astăzi, micuța Roxana are 12 ani și este un copil fericit, care se dezvoltă tot mai armonios, mulțumită dragostei primite în această familie.

Karim, băiețelul familiei, este un copil supradotat: „La sașe ani citea deja o carte pe zi.”

Familia Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur este cu adevărat una specială, iar la fel de speciali sunt și copiii lor.

Karim, băiețelul familiei, are vârsta de 9 ani, iar părinții sunt preocupați să-i satisfacă nevoile de cunoaștere și studiu, în cel mai potrivit mod pentru el.
Băiețelul în vârstă de 9 ani a dat semne de o inteligență sclipitoare și cu un IQ cu mult peste norma vârstei sale, încă de la o vârstă fragedă.

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.

Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari, iar lui nu-i place să stea între mulți oameni. Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă. Vorbesc cu el despre viață și Dumnezeu și mă rog să primesc înțelepciune pentru a-l ghida încotro-i este drumul.

Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el… Ma gândesc de multe ori că un copil cum e copilul meu ar putea schimba lumea într-una mai bună, dar cel mai mult îmi doresc pentru el să fie fericit. ❤️”, este textul publicat de Dana Nălbaru pe contul său de Instagram.

Vezi și: Dana Nălbaru are un fiu de 7 ani supradotat pentru care caută profesor de fizică și chimie. Copiii Danei Nălbaru și ai lui Dragoș Bucur fac homeschooling | Demamici.ro

Vezi și: Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur nu a mers niciodată la școală. La 7 ani învață deja pentru BAC: „Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni