Pompe de muls, lenjerie intima speciala, oboseala si nu numai. O vedeta, marturisiri despre fata nevazuta a maternitatii | Demamici.ro

Actrița este printre puținele vedete care a decis să fie complet sinceră în privința rolului de mamă.

Amy Schumer nu a intrat în rândul mamelor care arată doar partea frumoasă a maternității, ci a decis să expună și lucrurile mai puțin plăcute, fapt pentru care a fost aplaudată de fani.

Se știe că actrița este de fel foarte naturală și sinceră, însă nimeni nu se aștepta să redea latura maternității cu bune și rele, în special cu rele.

Astfel, aceasta postează zilnic imagini pe rețelele de socializare cu fiecare parte a job-ului de mamă, de la pompa de sâni până la lenjeria intimă, care nu mai este la fel ca cea purtată înainte de a avea un copil.

Actrița a mai vorbit și despre naștere, despre oboseala acumulată de la venirea pe lume a băiețelului său, dar și despre clipele frumoase.

„Aceasta este postarea mea de după sarcină. Femeile sunt cele mai tari. Bărbații sunt cool, dar femeile sunt adevărate războinice, capabile de orice”, a scris Amy Schumer pe Instagram la câteva zile de la naștere.

Vedeta a șocat atunci când a postat o poză în care apare conectată la pompa de muls și a mai arătat cum i s-au schimbat obiceiurile de cand a devenit mama. Amy a precizat că nu mai poate face ceea ce își dorește, ca înainte, precum uitatul seara la serialele preferate.

Amy a avut chiar curajul de a iesi la plimbare cu bebelușul ei purtând doar un sutien și lenjerie intimă tip „maternitate”. „5 săptămâni. Lenjerie intimă de spital pentru toată viața!”, a scris Amy lângă imagine.

În toate pozele, Amy apare naturală, fără machiaj si fara nici cea mai mica intentie de a denatura realitatea. Postarile femeii sunt in opozitie cu cele ale altor mămici celebre care apar perfecte în poze.

Reactiile din mediul virtual sunt impartite. Exista persoane care ii apreciaza curajul, dar si oameni care sustin ca expunerea este prea brutala si ca anumite aspecte din viata intima ar trebui sa fie pastrate in viata personala, departe de conturile de socializare.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână