Mihai Morar, tata pentru a treia oara. Ce nume special a ales pentru fetita lui | Demamici.ro

Mihai Morar a devenit din nou tata. Prezentatorul de la Antena Stars are inca o fetita perfect sanatoasa pe care o va boteza Roua. Mihai Morar a facut marele anunt pe contul sau de socializare, unde a postat si prima fotografie cu micuta.

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua.
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”

Cu doar cateva ore inainte sa devina din nou parinte, Mihai Morar a facut o postare emotionanta pe pagina sa de Facebook.

„ÎNAINTE SĂ VII. Trebuie să știi… Timpul s-a oprit în loc. Harbar n-am pentru cât. Nimeni n-a avut curajul să măsoare. Poate că e o secundă, poate că e o viață…

Înainte să vii. Tu și toți ceilalalți copii.
Înainte ca viața să dea viață. Timpul, îți spun, s-a oprit în loc. Și tu erai la granița nemarcată dintre pacea din placentă și prima ta amprentă. Erai în linștea absolută dintre pântecele unei lumi, însăși Mama, și scutecele altei lumi, însăși Lumea. Zburai impoderabil între genune și minune. Tu și toți ceilalți copii.

Te pregăteai de saltul universal, desprinderea de cordonul ombilical, singura ta jucărie până acum, și prinderea perfectă în pumnul tău minuscul a unui deget părintesc, primul punct de sprijin sigur în Lumea nouă, unde jucăria preferată a oamenilor este joaca de-a Binele și Răul.

Înainte să vii. Inainte ca viața să dea viață. Timpul s-a oprit în loc. Pregătit să-ți audă strigătul unic, prin care te transformi din ecografie în demografie. Timpul te aștepta pe tine. Să te lepezi de lichidul amniotic și să-ți umpli plămânii de aerul biotic.

Înainte să vii. Înainte ca viața să dea viață. Înainte să fii în evidența populației, tu ești ”evidența iubirii”. Înainte să fii printre NOU-NĂSCUȚI. Înainte să fii printre NOI – RENĂSCUȚI”

Mihai Morar, tata din nou dupa 10 ani

„Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. (…)

Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăn, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

Mihai Morar a anuntat in luna martie a anului trecut ca va deveni din nou tatic, la 10 ani distanta de la venirea pe lume a gemenelor: Cezara si Mara. Sotia, Gabriela, i-a daruit inca o fetita.

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

21 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni