Fetita de 7 luni, omorata in bataie de propria mama | Demamici.ro

O mamă care a bătut-o pe fiica ei de șapte luni până la moarte, după ce a abuzat-o aproape jumătate din viața ei, a fost condamnata la șase ani de închisoare.

Shlina Padmanabha, în vârstă de 33 de ani, și-a abuzat copilul, pe Shagun, timp de trei luni. Micuta a fost născuta prematur si a petrecut patru luni și jumătate în spital.

Fetita a suferit leziuni fatale ale capului, provocate fie mama, fie din cauza izbirii capului de o suprafața dură.

Bebelusa de 7 luni a fost dusă de urgență la spitalul Whipps Cross din Leytonstone, estul Londrei, dar a murit mai târziu din cauza rănilor suferite în primele ore ale zilei.

Padmanabha, născută în India, își sustine încă nevinovăția, dar a fost închisă pentru o perioadă de șase ani.

Doamna Justice McGowan a spus: Accept că sunteți cu totul devastată de pierderea copilului dumneavoastră. Ai efectuat acte de asalt împotriva acestui copil sau știai, fără îndoială, aproape imediat după ce s-a întâmplat accidentul că ați făcut ceva ce nu trebuia.

Este în întregime greșit să spun că dai dovada de remușcări și chiar și acum nu acceptați nicio responsabilitate a faptelor tale”.

Shagun a suferit fracturi de 8 cm și 11 cm la craniu, precum și leziuni ale picioarelor, s-a aratat in instanța.

Într-o declarație, tatăl lui Shagun a spus: „Voi trăi cu durere pentru tot restul vieții mele încât nu voi mai putea niciodată să-mi văd fetița din nou.

„Nu voi putea s-o văd niciodată cum crește, cum se educă și cum își face propria viață. Eu și familia mea am pierdut o ființă umană prețioasă. Chiar mi-am adorat fetița”.

În post mortem, medicii au descoperit o serie de leziuni mai vechi vindecate, inclusiv fracturi la craniu, coaste crăpate și sângerări în spatele ochilor.

Leziunile au arătat că cea mica a fost zguduita, strânsa de coaste, iar piciorul stâng răsucit.

Juraților li s-a spus că acele leziuni sunt cumulate de-a lungul a trei luni, demonstrând că bebelușul a fost abuzat în jumătate din viața lui.

Un juriu a eliberat-o pe Padmanabha de acuzatia de crimă, dar a condamnat-o pentru cruzime împotriva unei persoane sub 16 ani după un proces la Inner London Crown Court.

Fetita a murit ca urmare a leziunilor catastrofale la nivelul capului.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni