Inventia unei studente ar putea salva viata multor bebelusi! Resusci Towel – prosoapele utilizate in resuscitarea copiilor | Demamici.ro

O studenta a venit cu geniala idee pentru a ajuta parintii / persoanele care ingrijesc un copil, sa stie ce sa faca in cazul unei urgente: Resusci Towel.

Nina Birchard a creat prosopul care vine cu instructiuni printate pe el. Dispozitivul este dotat cu o pompa de mana, care atunci cand este apasata, ridica un suport pentru gat pentru a suspenda partea superioara a spatelui si a ajuta la curatarea cailor respiratorii ale bebelusului.

Nina spera ca design-ul ingenios sa aiba un impact global in resuscitarea bebelusilor. Studenta in varsta de 23 de ani spera sa rezolve problema pozitionarii si a pierderii caldurii copiilor in timp ce sunt resuscitati.

In fiecare an, in intreaga lume, aproximativ 6% dintre bebelusi au nevoie de o forma de resuscitare, potrivit Ninei care a spus ca aceasta inventie ar putea ajuta moasele sa aduca pe lume nou-nascutii.

Nina, care a depus cererea de brevet pentru designul ei, a declarat: „Mi-a venit ideea asta dupa ce am lucrat pentru o companie in vara anului trecut care proiecteaza dispozitive CPR.

Mi-a cam venit ideea in timp ce ma interesam de produse pe care ei le creau si uitandu-ma online la provocarile pe care trebuie sa la infrunte.

Am dat peste o mica cercetare care incerca sa rezolve problema de care ma incurcam. Asta m-a facut sa vreau sa explorez pozitionarea copiilor si pierderea caldurii in timpul resuscitarii.

Aproximativ sase la suta dintre copiii din intreaga lume au nevoie de o anumita forma de resuscitare, iar problema pozitionarii este ceva cu care incerc sa ma lupt” a spus Nina, potrivit metro.co.uk.

In urma lucrarilor sale, Nina a cercetat echipamentele si metodele deja folosite in resuscitare si chiar a luat parte la un curs de resuscitare.

Ea a spus: „M-am uitat la ceea ce fac moasele, care procedeaza astfel in prezent daca sunt in situatii de urgenta, pentru a putea intelege situatia actuala.

Am luat parte la un curs unde am putut sa observ oamenii si am vazut ca deja foloseau prosoape si am realizat ca exista o oportunitate de a utiliza ceva ce deja este folosit.

Unul dintre cele mai grozave lucruri este faptul ca instructiunile sunt printate asa ca ofera oamenilor pasii de baza pentru a efectua procedura.

Exista un suport pentru gat si cand apasati pompa se umple cu aer si ridica partea superioara a spatelui – deschizand caile respiratorii pentru a incerca sa le ventileze, iar copilul sa ia prima gura de aer.

Acest nivel de suport poate varia foarte mult in functie de marimea copilului si l-am proiectat astfel incat acesta sa poata fi ajustat intr-un mod foarte rapid.

De asemenea, reduce sansele de contuzie si ajuta la obtinerea procedurii corecte.”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni