O mama si-a dus gemenii la un loc de joaca. Unul dintre ei a vrut sa ia o jucarie dintr-un aparat si a ramas blocat in masinarie | Demamici.ro

Copilul a ajuns acolo dupa ce a incercat sa ia un ursulet de plus.

O mama a trei copii si-a scapat copilul din ochi pentru cateva momente, intr-un loc de joaca pentru copii, iar cand s-a intors a avut socul sa vada cum fiul sau s-a strecurat intr-o masinarie de jucarii, sperand sa-si ia un ursulet de plus.

Este vorba despre acea masinarie unde trebuie sa introduci o suma de bani, iar apoi, cu ajutorul unor brate metalice, trebuie sa apuci o jucarie si s-o scoti afara.

Natalie Draper, in varsta de 37 de ani, si-a adus fiul de trei ani, Noah, intr-un loc de joaca pentru copii din Mansfield, Nottinghamshire, pentru a-l tine distras.

Aceasta l-a lasat pe Noah cu un prieten pentru cateva minute pentru a-l duce pe fratele lui geaman la toaleta, insa cand s-a intors a fost intrebata de o femeie daca acel copil din masinarie este al ei.

Natalie a fugit imediat spre locul unde se afla copilul sau si l-a gasit pe Noah inchis printre jucariile de plus. Dupa 10 minute, trei lacate rupte si un semn „scos din functiune” plasat langa masinarie, Noah a fost reunit cu mama sa, care in sfarsit a avut ocazia sa rada de aceasta situatie.

„Mi-am scos fiul la un loc de joaca pentru copii pentru a-l amuza, dar nu m-am asteptat niciodata sa se intample ceva de genul. L-am dus pe fratele lui, Joel, la toaleta si l-am lasat pe Noah sa se joace cu prietenul lui pentru cateva minute.

Insa cand m-am intors o femeie a venit rapid la mine si m-a intrebat daca acel copil de acolo este al meu. Am intrebat ‘unde’, iar cand a spus la masinarie m-am dus intr-o fuga acolo si l-am vazut cum statea printre jucariile de plus din interiorul aparatului.

Din fericire, echipa tehnica l-a scos de acolo in 10 minute, iar acum ca stiu ca este nevatamat si in siguranta nu ma pot opri din ras gandindu-ma la ce s-a intamplat,” a spus mama copilului, potrivit Daily Mail.

Chiar daca acum se amuza copios de situatie, Natalie a spus ca au fost cele mai terifiante 10 minute din viata ei.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile