Un copil de 18 luni a intrat in coma dupa ce-a inghitit din greseala cocaina pe care ar fi gasit-o in parc | Demamici.ro

Autoritatile italiene sunt in alerta dupa ce un copil de 18 ani a intrat in coma ca urmare a consumului de droguri. Micutul de 18 luni a ajuns la spitalul din Brescia prezentand convulsii severe, iar la scurt timp a intrat in coma.

Parintii, originari din Piacenza, au sunat disperati la salvare sambata seara, spunand ca copilul lor se simte rau. Cand medicii i-au facut analizele au avut un soc. Copilul luase cocaina, anunta quotidiano.net.

Medicii au anuntat Politia, asa cum prevede procedura in astfel de cazuri, iar parintii au fost luati la intrebari. Tatal, 22 de ani, si mama, 20 de ani, au declarat ca au iesit cu copilul in parc, iar la un moment dat l-ar fi vazut cu o punguta mica, goala, in mana.

Daca parintii spun adevarul, micutul ar fi gasit punga de cocaina cand se juca in parc si intr-o clipa de neatentie a parintilor ar fi consumat de acolo.

Carabinierii vor ancheta cazul pentru a verifica declaratiile parintilor si pentru a descoperi cum a ajuns copilul sa consume stupefiante. Micutul a iesit din coma, dar starea sa ramane in continuare extrem de grava.

Un alt bebelus de 17 luni a intrat in coma dupa ce-a consumat cocaina si canabis

Cazul din Italia vine la nici o luna distanta de o alta situatie la fel de grava, petrecuta de aceasta data in Spania. Un bebelus de 17 luni a intrat in coma dupa ce a consumat cocaina si canabis.

Copilul prezenta convulsii in momentul in care a ajuns la Urgente, la spitalul din Valencia, Spania. Mama minorului, in varsta de 24 de ani, si iubitul acesteia, de 29 de ani, au fost arestati.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni