Mesaj cutremurator transmis de fiica lui Edith Gonzalez dupa moartea actritei! Ce scrisoare plina de emotie i-a dedicat | Demamici.ro

13 iunie este ziua in care indragita actrita Edith Gonzalez a murit, la doar 54 de ani. Trei ani s-a luptat cu cancerul ovarian, insa in urma cu cateva zile a pierdut lupta cu boala si a fost condusa pe ultimul drum.

Edith Gonzalez a emotionat o lume intreaga cu scrisoarea pe care i-a lasat-o fiicei sale Costanza. La scurt timp dupa moartea mamei, o alta scrisoare, de aceasta data scrisa de adolescenta pentru mama sa, a emotionat pana la lacrimi pe cei care au iubit aceasta familie.

Cuvintele insirate de Costanza au fost citite de Victor Manuel Gonzalez, fratele actritei, in cadrul unei emisiuni TV din Mexic.

„Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine.

Îmi amintesc că îmi spunea: O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea. Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța. Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul.

Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze Dona Barbara, o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă”, sunt vorbele care au sensibilizat sufletele a milioane de oameni.

Cine a fost Edith Gonzalez

Nascuta pe 10 decembrie 1964, la Monterrey, Nuevo León, Mexic, Edith Gonzalez a debutat in actorie inca din copilarie. Avea doar 4 ani cand a fost distribuita in primul lor din „Cosa juzgada”. La 8 ani a jucat in „El rey de las gorillas”, iar la 13 in „Los ricos también lloran”.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni