Are 21 de copii la 43 de ani. Care e povestea femeii care a devenit prima data mama la 14 ani | Demamici.ro

Noel si Sue Radford au avut primul copil cand femeia avea doar 14 ani. Astazi ei reprezinta cea mai numeroasa familie din Marea Britanie. In noiembrie 2018 a venit pe lume cel de-al 21-lea copil, cu toate ca sotii promisesera ca numarul 20 va fi ultimul.

Cine sunt Sue si Noel Radford?

Atat Sue, cat si Noel au fost dati spre adoptie la nastere. In 1989, la doar 14 ani, Sue a ramas insarcinata cu primul ei copil, Chris, si nu a vrut nicidecum sa renunte la sarcina. Dupa patru ani a venit pe lume Sophie, iar un an mai tarziu Chloe. De atunci, bebelusii s-au succedat cu o repeziciune iesita din comun.

„Stabilisem initial sa avem 3 copii, insa ne-am bucurat atat de mult de prezenta lor incat am continuat sa facem. Suntem dependenti sa-i avem pe toti pe langa noi. Iubim lucrul asta”, a declarat Noel, tatal copiilor, potrivit The Sun.

Ziua de munca a lui Sue incepe la 06:30 dimineata si se incheie undeva pe la 23:00, in fiecare seara.

Familia locuieste intr-o casa cu 10 dormitoare pe care a cumparat-o in 2004 cu 240.000 de lire sterline. In fiecare zi familia consuma 18 cutii cu lapte, 3 litri de suc si mananca 3 cutii cu cereale la micul dejun. Vizitele la supermarket costa in jur de 250 de lire saptamanal, iar masina familiei este de fapt un minivan cu 15 locuri.

Sue Radford l-a adus pe lume pe cel de-al 21-lea copil

Parintii au promis ca Alfie va fi ultimul lor copil, insa pe 29 mai 2018 au anuntat o alta sarcina. Sue, in varsta de 43 de ani a adus-o pe lume pe Bonnie Raye la 43 de ani dupa un travaliu care a durat doar 12 minute.

Ultimul bebelus s-a nascut pe 13 noiembrie. „E un moment unic acela in care iti aduci acasa nou-nascutul, iar ceilalti asteapta, in linie, sa-l tina in brate”, a declarat Sue.

Primii doi nascuti ai familiei Radford nu mai locuiesc cu familia. Parintii au ramas cu: Chloe, 23, Jack, 21, Daniel, 19, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 15, James, 14, Ellie, 13, Aimee, 12, Josh, 11, Max, 9, Tillie, 8, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2, Archie de 19 luni, si Bonnie, 7 luni.

Sue si Noel sunt si bunici. Fiica lur Sophie are deja 3 copii.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni