O pisică mamă și-a cărat puiul bolnav la spital și nu i-a dat drumul până când nu a primit ajutor | Demamici.ro

O pisică mamă și-a cărat puiul bolnav la spital și nu i-a dat drumul până când nu a primit ajutor. Dragostea și spiritul protectiv al unei mame nu ține cont de specie, iar această felină extrem de înrijorată pentru binele pisoiului ei a reușit să emoționeze o lume întreagă.

Întregul episod s-a petrecut pe holurile unui spital din Turcia, unde și-a făcut apariția o pisică maidaneză, în timp ce căra un ghemotoc cu blană după ea. Era puiul ei, de doar câteva săptămâni care părea că nu se simte prea bine.

Nu se știe cu exactitate ce anume a făcut-o pe pisică să apară cu puiul ei tocmai într-un spital, cert este că se afla la locul potrivit.

Felina s-a plimbat pe holul spitalului și nu i-a dat drumul pisoiașului decât în momentul în care un medic a apărut în fața ei. Cu multă grija, pisica și-a eliberat puiul de ceafă, la picioarele bărbatului în halat alb care o întâmpinase.

O pisică mamă și-a cărat puiul bolnav la spital și nu i-a dat drumul până când nu a primit ajutor

Imaginile cu felina au devenit virale în presa internațională. Un internaut și totodată angajat al spitalului la care s-a petrecut întreg episodul a oferit detalii:

„Eram la Urgențe. Părea o zi ca oricare alta, când deodată o pisică a dat buzna pe hol cârând în gură un pisoi. Ne-am apropiat de ea și am încercat să o ajutăm. Pisoiul avea, într-adevăr nevoie de îngrijiri medicale și printre noi se afla și un medic veterinar. Pisoiul e bine acum”, a povestit utilizatorul.

Fotografiile cu mămica felină surprind momentul în care apare pe holul spitalului și, cu multă încredere, îi lasă pe medici să se ocupe de pisoiul ei, fără să se sperie de oameni.


Iată, așadar, o dovadă vie că dragostea unei mame pentru puiul ei este cea mai puternică forță din această lume și te face să depășești orice obstacol, teamă, orice e nevoie, ca puiul tău să fie teafăr și în sigurață.

Vezi si: O cățelușă disperată a săpat prin piatră și moloz pentru a-și salva cățelușii după ce o casă s-a prăbușit peste ei VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Parintii i-au daruit un catelus fetitei lor cu paralizie cerebrala. Reactia micutei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni