O mireasa insarcinata in 29 de saptamani a murit cu cateva minute inainte sa ajunga in fata altarului | Demamici.ro

O mireasa insarcinata a murit inainte sa ajunga in fata altarului. Asistenta Jessica Guedes, în vârstă de 30 de ani, era însărcinată în șase luni și aparent sănătoasă când a început să se simtă rău în timp ce se afla în limuzina, în drum spre biserică, in São Paulo, Brazilia.

Femeia urma sa se casatoreasca cu barbatul iubit, tatal copilului pe care il purta in pantece.

La început, familia ei a crezut că suferă de anxietate în legătură cu ceremonia, insa cand Jessica a inceput sa se simta amețită și sa aiba dureri în gât, apropiatii si-au dat seama ca ceva nu este in ordine.

Prietenii femeii nu aveau nici cea mai mica idee ca Jessica suferea de preeclampsie, afectiune care avea sa-i fure viata si sansa de a-si strange fetita la piept.

O mireasa insarcinata a murit inainte sa ajunga in fata altarului

Jessica a lesinat in masina, in drum spre biserica. Logodnicul ei, locotenentul Flavio Gonçalvez, în vârstă de 31 de ani, aștepta deja la altar și a fost surprins de întârziere. Groaza a pus stapanire pe el in momentul in care o ruda a intrat grabita in lacasul de cult si a anuntat ca mireasa nu se simte bine.

Într-un interviu acordat revistei braziliene Crescer, mirele a povestit acele momente teribile: Eram îngrijorat pentru că o așteptam la altar și ea nu mai venea.

Un văr al ei mi-a spus că a leșinat. Am deschis ușa mașinii și ea era întinsă, dar și-a recăpătat conștința pentru a vorbi cu mine. I-am spus: „iubito, sunt aici”.

Ea a răspuns că totul este în regulă, doar că simte o durere puternică in zona gatului.

În acel moment m-am transformat din nou in salvator, așa cum am fost timp de șapte ani cu pompierii. Am scos-o din limuzină, i-am acordat primul ajutor și am cerut ajutor de la prietenii mei  pompieri care erau acolo ca oaspeți.”

Jessica a fost dusă de urgență la o maternitate de stat din centrul orașului São Paulo. Cu toate acestea, din cauza complexității cazului, a fost transferată la Pro Matre Paulista Maternity Hospital.

Conform raportului medical, mama a avut un accident vascular cerebral provocat de preeclampsie, precum și hemoragie internă.

Având în vedere gravitatea cazului, echipa medicală a efectuat o operație de cezariană de urgență pentru a salva viața copilului de 29 de săptămâni, dar tânăra a murit la scurt timp după operație.

O mireasa insarcinata a murit inainte sa ajunga in fata altarului

Sophia, care s-a născut măsurând 34 de centimetri, a fost dusa în unitatea de terapie intensivă neonatală si este probabil să stea în spital cel puțin două luni.

Tatăl îndurerat a spus pentru FocusOn News:Jessica era o persoană cu adevărat veselă, care iubea viața, o ființă luminată și puternică.

Așteptam cu nerăbdare să devin soțul ei și să devin tată. Voi fi puternic și nu voi slăbi în fața destinului crunt.

Dragostea vieții mele m-a învățat cum să respect și să tratez bine o femeie, astfel încât să pot învăța cum să am grijă de fiica noastră. Încă nu pot să cred că s-a întâmplat asta.

Ma simt de parca m-as uita la un film trist și plâng, plâng, plâng. Daca ar fi fost doar un film, as fi parasit cinematograful si mi-as fi vazut de viata mea. Cu toate acestea, în cazul meu, filmul nu se va termina niciodată, iar suferința va continua pentru totdeauna.”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni