O mama si-a dus fiica de urgenta la doctor din cauza unei pete negre de pe cerul gurii | Demamici.ro

Toti am fost in situatia asta: ne-am speriat de o problema medicala misterioasa care s-a dovedit a fi ceva complet inofensiv.

Tocmai o astfel de sperietura a facut-o pe Darian Depreta sa se prezinte de urgenta la spital, cu fetita sa care avea o pata neagra pe cerul gurii. Femeia s-a alarmat cand a vazut un semn intunecat in gura fetitei sale.

Prima tendinta a mamei a fost sa incerce sa indeparteze pata, insa cand a vazut ca nu reuseste, a facut o programare urgenta la doctor pentru fiica ei Bella. La inceput, lui Darian i s-a spus ca Bella are un semn din nastere pe care nu l-a observat pana acum, insa mama a stiut ca nu este posibil asa ceva.

Doi specialisti au fost chemati cand asistenta a decis sa se mai uite inca o data, iar atunci s-a descoperit ca nu era un semn din nastere sau o umflatura, ci o mica bucata de carton.

„Asadar ma jucam cu Bella astazi si am observat ca cerul gurii ii era intunecat. Am incercat sa-l sterg si sa vad daca se ia, insa nu am reusit. Am sunat-o imediat pe mama si cea mai buna prietena, fiind panicata.

Am facut programare la doctor care era la 30 de minute de mine. Am ajuns la doctor, iar o asistenta a incercat sa stearga pata si a spus ca nu a mai vazut niciodata nimic de genul.

S-a decis sa se consulte cu doctorii, iar acestia au sugerat ca poate fi un semn din nastere. Am INSISTAT ca nu este pentru ca mereu ii verific gura si o curat bine.

Apoi mi s-a spus ca doi specialisti vor veni ca s-o vada pe fiica mea, iar acestia s-au uitat cu atentie pentru a rezolva misterul. Au vazut ca avea o mica parte alba intr-o parte, ca sa descopere ca era o bucata de carton de la o cutie pe care Bella a bagat-o in gura,” a spus aceasta pe Facebook, potrivit metro.co.uk.

Dupa cum era de asteptat, Darian s-a simtit extrem de rusinata. „Nu mai pot sa-mi arat fata in acel cabinet medical vreodata. Am ras si plans in acelasi timp pentru 5 minute,” a continuat aceasta.

Darian a explicat ca Bellei ii ies dintii asa ca incearca sa mestece orice si probabil a gasit cumva acea cutie. Cand a vazut-o ca mesteca bucati din cutia de carton, aceasta i-a luat-o si a verificat daca mai are bucati mici, insa o parte din carton a ramas intepenita, fara sa fie zarita.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni