O mamă își va pune mereu copilul pe primul loc. La 31 de ani, a refuzat transplantul de rinichi pentru a-și salva fetița | Demamici.ro

O mamă își va pune mereu copilul pe primul loc. La 31 de ani, a refuzat transplantul de rinichi pentru a-și salva fetița. O mamă își va pune mereu puiul pe primul loc, chiar și în fața morții, iar această mămică în vârstă de 31 de ani demonstrează încă o dată cât de puternică este dragostea unei mame.

Cazul ei a stârnit un val de admirație la nivel internațional, datorită sacrificiului de mamă de care a dat dovadă. Bec Vallee, o tânără mămică din Australia, a decis să refuze transplantul de rinichi pe care ar fi putut să-l primească de la soțul ei și care i-ar fi îmbunătățit calitatea vieții considerabil. Motivul? Mama eroină, care născuse de curând o fetiță, a aflat cu stupoare că micuța ei suferă de aceeași afecțiune.

Bec Vallee aflase încă de la vârsta de 11 ani că are probleme de sănătate și se afla deja de ani buni pe lista de așteptare pentru un transplant de rinichi. Inițial, chiar mama ei a fost prima care a încercat să o salveze și s-a oferit să-i doneze un rinichi. Din nefericire, organismul ei a respins organul, iar astfel a fost nevoită să apeleze la dializă, de trei ori pe săptâmână – o procedură extrem de neplăcută care durează ore în șir.

Peste câțiva ani, bărbatul alături de care avea să-și construiască o familie, a decis să se transforme în salvatorul ei și să îi doneze un rinichi. Planurile le-au fost date peste cap, la scurt timp după nașterea fetiței lor.

O mamă își va pune mereu copilul pe primul loc. La 31 de ani, a refuzat transplantul de rinichi pentru a-și salva fetița

La un control medical, la 20 de săptămâni de la nașterea fetiței, Ryan și Bec aveau să afle că micuța lor s-a născut cu aceeași afecțiune a rinichilor, precum mama ei. În acel moment, mama și-a dat seama că, într-o zi, și fiica ei va avea nevoie de o a doua șansă, cu ajutorul unui transplant.

„E unul dintre acele momente care te zguduie și care schimbă totul în viață și nu este ceva ce un părinte vrea să audă. Știind că viitorul bebelușului este viitorul în care trăiesc eu acum, asta a adus provocări. Amândoi ne-am gândit la interesul copilei, vrem ce e mai bine pentru ea, să îi dăm toate oportunitățile posibile”, a mărturisit femeia, potrivit Mirror Online.

Nu și-a dorit să-i vadă numele pe lista lungă de așteptare, așa că a refuzat ajutorul soțului, pentru ca mai târziu, fiica lor să beneficieze de această șansă.

„Eu am primit a doua mea șansă, știu ce înseamnă să poți avea un donator și să experimentezi acest cadou de la un părinte. Și mi-a făcut viața posibilă”, a mai spus ea.

Vezi si: O bona si-a donat o parte din ficat fetitei de 1 an si 4 luni pe care o ingrijea pentru a-i salva viata | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni