O mama implora iertare pentru sotul care i-a ucis cei 5 copii: „Ei l-au iubit!” | Demamici.ro

Amber Kyzer a implorat instanta ca fostul ei sot, barbatul care i-a ucis cei 5 copii, sa nu fie condamnat la moarte. Femeia a spus instantei din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, ca Timothy Jones Jr. nu le-a aratat copiilor niciun fel de mila in momentul in care le-a luat vietile, dar ca ei l-au iubit si nu ar fi vrut ca tatal lor sa fie condamnat.

„Nu le-a aratat mila copiilor mei, deloc, dar copiii mei l-au iubit. Daca ar fi sa vorbesc in numele lor si nu al meu, asta as avea de spus. Nu sunt aici pentru mine. Mama din mine vrea ca el sa simta tot ce copiii mei au simtit… nimic nu justifica ce ai facut”, a declarat in instanta Amber Kyzer.

Amber Kyzer a fost casatorita cu Timothy Jones Jr timp de 8 ani. Sotii si-au dus existenta in Lexington County pana in 2012 cand au divortat. La inceput au avut custodie comuna, insa din cauza dificultatilor materiale cu care s-a confruntat femeia, copiii au ramas in grija barbatului.

„Nu aveam ce sa le ofer copiilor, nu-i puteam intretine. Ca mama am luat cea mai buna decizie pentru copiii mei. Aveam incredere in sotul meu pe atunci. Mi-a promis ca va avea grija de copii”, a declarat femeia.

Pe data de 28 august 2014, viata familiei si asa destramata a fost zguduita de o crima de o cruzime fara margini. La ora 19:00, mama si-a sunat copiii, asa cum o facea in fiecare zi. Pe fundal s-au auzit tipete de copii, iar baiatul care i-a raspuns la telefon parea ca nu are aer. Convorbirea s-a intrerupt brusc, iar sotul nu i-a mai raspuns la telefon.

Mai tarziu, femeia avea sa afle ca barbatul i-a ucis cei 5 copii: Mera 8 ani, Elias 7 ani, Nahtahn 6 ani, Gabriel 2 ani si Abigail 1 an. Jones a pledat nevinovat, invocand nebunia. Pe data de 4 iunie, barbatul a fost gasit vinovat pentru uciderea celor 5 copii. Procurorii cer pedeapsa cu moartea.

„Nimic nu justifica ce ai facut”

Kyzer a spus in instanta ca e revoltata de fapta barbatului, dar ca pledeaza pentru viata lui, in numele lor.

„Nu le-a aratat mila copiilor mei, deloc, dar copiii mei l-au iubit. Daca ar fi sa vorbesc in numele lor si nu al meu, asta as avea de spus. Nu sunt aici pentru mine. Mama din mine vrea ca el sa simta tot ce copiii mei au simtit… nimic nu justifica ce ai facut”, a declarat in instanta Amber Kyzer.

La un moment dat, femeia s-a intors spre fostul ei sot si i-a spus cat de mult l-a iubit odata si cat de mult l-au iubit copiii lor. Barbatul a inceput sa planga si si-a sters lacrimile cu o batista.

Si-a invelit copiii in pungi din plastic si i-a aruncat

Dupa crima, barbatul a invelit corpurile in saci menajeri si le-a aruncat pe marginea unui drum izolat din Alabama. A fost arestat pe 6 septembrie 2014. Lt. Travis Pressley si Ben Boyd, doi dintre politistii care s-au ocupat de caz, au depus marturie si au spus ca barbatul a explicat cu lux de amanunte cum si-a ucis cei 5 copii. A spus cum i-a strans de gat, cum i-a strangulat cu propriile maini pe unii si cu o curea pe ceilalti.

„Am aflat odata cu voi cum au murit copiii mei. Mama din mine isi dorea din tot sufletul sa-l vada terminat. Dar de la inceput am sustinut si inca sustin ca sunt impotriva pedepsei cu moartea.

Nu cred in condamnarea la moarte. Daca as putea i-as smulge fata cu mainile mele, asta ar face mama ranita din mine. Nu vreau ca familia lui sa treaca prin ce-am trecut eu cand mi-am pierdut copiii”, a declarat mama celor 5 copii, potrivit CNN.

Se pare ca barbatul si-a iesit din minti cand l-a surprins pe unul dintre copii jucandu-se la o priza. Amber Kyzer a confirmat ca barbatul a mai avut iesiri violente si in timpul mariajului lor, unele si in fata copiilor. A fost scuipata, lovita si amenintata.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână