O mamă de 47 de ani a născut la exact o oră după ce a aflat că e însărcinată | Demamici.ro

O femeie în vârstă de 47 de ani din Massachussetts ar putea primi recordul pentru „cea mai scurtă sarcină”. Judy Brown a născut ca prin minune, la o oră după ce medicii o anunțau că este însărcinată.
Judy Brown a ajuns la spital după ce a început să acuze o serie de dureri abdominale puternice, fără să suspecteze nici măcar o clipă ca în pântecele ei crește o minune de fetiță.
Nici măcar abdomenul care a început să se umfle nu a pus-o pe gânduri. Femeia s-a gândit că noua ei greutate are de-a face cu vârsta și schimbările hormonale care vin înainte de menopauză.
Durerile abdominale nu anunțau menopauza. Medicii i-au dat o veste surprinzătoare: intrase în travaliu!

„A fost o zi cu adevărat unică. Mai întâi, eram îngrijorată din cauza durerilor și speram să nu fie ceva serios. Ulterior, am aflat că sunt însărcinată și, mai mult, tocmai intrasem în travaliu. Întreaga veste a fost copleșitoare”, a mai spus Judy Brown.

Din fericire, deși sarcina ei nu a fost monitorizată, bebelușul se dezvoltase în parametri normali. Judy a născut o fetiță adorabilă, cu o greutate de 3600 grame și care a primit nota 10 la naștere.
Micuța a primit numele Carolyne Rose.

Mămica în vârstă de 47 de ani a venit însoțită de soțul ei la controlul medical.
După 22 de ani de căsnicie, micuța Carolyne Rose este primul copil al cuplului, iar tăticul a fost în culmea fericirii când și-a putut ține fetița în brațe.

„Însă trăiesc cu senzația că la un moment dat o să mă trezesc și totul o să mi se pară de fapt un vis”, a spus tăticul emoționat.

Nu doar cuplul a primit cu uimire vestea cea mare, dar și personalul medical.

„Șansele ca o femeie în vârstă de 47 de ani să rămână însărcinată neplănuit și să nu-și dea seama timp de 9 luni că este gravidă, iar bebelușul să fie perfect sănătos, sunt foarte, foarte mici”, a mai declarat medicul care a asistat-o la naștere pe Judy.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni