Alina Laufer, schimbări în luna a șaptea de sarcină: „Mă lupt cu insomniile și o poftă de dulce îngrozitoare” | Demamici.ro

Alina Laufer trăiește una din cele mai magice perioade din viața ei. Aflată la cea de-a doua sarcină, soția lui Ilan Laufer se pregătește să intre în luna a șaptea de sarcină, iar fiecare perioadă pare să vină cu noi provocări.
Alina și Ilan Laufer și-au dorit enorm să devină părinți. După mai multe tratamente și încercări, soții Laufer au primit cea mai frumoasă veste: vor avea nu unul, ci doi bebeluși!
Gemenii care vor veni pe lume în luna aprilie sunt primii copii ai cuplului. Alina mai are o fetiță, Karina, din căsnicia anterioară cu cântărețul Jorge.

„Ilan e mega fericit! Nu mă mai recunoaște pentru că sunt foarte relaxată în această perioadă a sarcinii. Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești, nu am nicio idee. Iar la evrei nu se anunță numele copiiilor înainte de naștere’, a spus Alina Laufer pentru Click!

Alina Laufer, preocupată de siluetă chiar și în timpul sarcinii: „Fac antrenamente dimineața, de luni până vineri”

Alina Laufer a fost mereu preocupată de menținerea unui corp atletic și armonios, iar sarcina gemelară a fost o nouă provocare pentru ea din acest punct de vedere.
Poftele noi experimentate și kilogramele din timpul sarcinii au ambiționat-o să își mențină un stil de viață cât mai activ.

„Încă mai oscilez dacă voi naște aici sau în Israel. Am pus 10 kilograme până acum în sarcină și deja am început să am insomnii. Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare. Asta este marea mea provocare! Am încercat totuși să mă stăpânesc, să zicem că am reușit. De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri. Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate…, a mai spus ea.

Soții Laufer, ultimele pregătiri pentru venirea gemenilor

Încântați că familia lor va deveni acum completă cu sosirea celor doi copii, Alina și Ilan Laufer au organizat totul până la cel mai mic detaliu.

„Sunt fericită pentru că mi-am găsit bonă internă, nepaleză. A venit deja la noi. De vineri îmi vin muncitorii care se vor ocupa să zugrăvească camera copiilor, dăm cu lavabilă și pregătim din timp. O să punem și tapet pe un perete. Încă mă gândesc la teme, am ajuns la steluțe și norișori. Încerc să fac o paletă de culori neutră”, a mai declarat Alina.

Soții Laufer au încercat vreme de 8 ani să devină părinți, însă miracolul sa produs abia anul trecut. Cei doi nu s-au dat bătuți, deși medicii nu le dădeau aproape nicio șansă.

„Noi am încercat de mai multe ori cu ajutorul medicinii să concepem un copil. Am avut câteva probleme, nu foarte mari, dar erau niște probleme cât să nu putem să concepem pe cale naturală. Și ne-am apucat imediat după nuntă pe treabă, o parte din problemă a fost la mine, am și spus-o.

Am început diverse tratamente. Din păcate, în anumite cazuri, aceste tratamente au un efect exact contrar, adică îți agravează problemele.

Apoi am ajuns la alți doctori care ne-au spus că în proporție de 99% nu o să putem avea copii, fiindcă ceea ce luasem eu ca tratament nu mi-a făcut mie bine.

Știu că sunt foarte multe cupluri care au aceste probleme de fertilitate. Dar merită să aveți răbdare, să încercați.

Noi nu am renunțat niciodată la idee, nici măcar când am avut cel mai rău diagnostic, de azoospermie (n.r. atunci când lichidul seminal nu mai conține spermatozoizi).

Fiind și sportiv de performanță, am știut că acest lucru te poate afecta, însă în timp lucrurile pot reveni la normal.

În cazul meu, tratamentul mi-a făcut rău, iar timpul le-a rezolvat cumva pe toate.”, a mai povestit Ilan Laufer, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni