O mama, „acuzata” de pedofilie dupa ce a publicat poze in care isi alapta copilul de 4 ani | Demamici.ro

Yakaly Di Roma, in varsta de 31 de ani, din Wales, a fost acuzata ca posteaza fotografii in care minorii sunt expusi in ipostaze nepotrivite dupa ce a facut publice imagini in care alapta.

Criticile pe care femeia, de meserie fotograf, le-a primit au fost atat de dure, incat aceasta a hotarat sa renunte la alaptarea fiului sau mai mare in varsta de 4 ani, in public.

„Am fost acuzata de pedofilie pentru ca mi-am alaptat copilul. Mi s-a spus ca imi expun copiii in ipostaze nepotrivite pentru ca mi-am alaptat fiul de 4 ani in public. In opinia unora sa alaptezi la aceasta varsta e dezgustator si deranjant”, a declarat Yakaly Di Roma, potrivit metro.co.uk.

„Cele mai multe persoane sunt dragute, insa unii sunt deranjati sau spun lucruri total nepotrivite. Din fericire am intalnit multi oameni care s-au comportat frumos cu noi si care au privit alaptarea in public ca pe ceva natural, asa cum si este de fapt”, a adaugat femeia.

Di Roma le incurajeaza pe mame sa pozeze momentele in care isi alapteaza copilasii pentru a putea imortaliza momentele speciale.

„Pentru mine alaptarea este foarte speciala pentru ca a creat o legatura foarte puternica intre mine si copiii mei. Hans sufera de autism si sanul il alina cel mai mult, il face sa se simta in siguranta.

Nimic nu il linisteste si nu ii ofera starea de calmitate pe care i-o ofera alaptarea. Este cel mai natural lucru si sper ca toata lumea sa-l vada ca pe o normalitate”.

Mama a marturisit ca prin alaptare simte ca le ofera ce-i mai bun celor doi baieti pe care ii are si nu ar renunta la momentele speciale pentru nimic in lume.

Citeste si:

ELENA ISI TRATEAZA FETITA BOLNAVA DE AUTISM CU AJUTORUL DELFINILOR: “A INCEPUT SA-MI SPUNA MAMA!” | DEMAMICI.RO

UN BATRAN SI-A DONAT TOTI BANII STRANSI UNUI SPITAL PENTRU A SE CUMPARA INCUBATOARE PENTRU BEBELUSI VIDEO | DEMAMICI.RO

POVESTEA BEBELUSILOR BOLNAVI, ABANDONATI IN SECTIA DE TERAPIE INTENSIVA LA MARIE CURIE. O IMBRATISARE SAU O MANGAIERE INSEAMNA TOTUL PENTRU EI. SI TU LE POTI OFERI IUBIRE, AFLA CUM

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni