Știri externe

O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi. Femeia din Florida recunoaşte că a fost extrem de surprinsă de această întâmplare, care este extrem de rară.

Kristin Lammert, din Oviedo, Florida, a povestit că a dat naştere celor trei fete pe 25 august, la trei ani diferenţă, în 2015, 2018 şi 2021.

Din cauza pandemiei COVID, ea a fost monitorizată atent de medici, care i-au spus că va naşte mai devreme de luna septembrie. La un moment dat s-a întors către soţul său, Nick, şi i-a spus că a treia fată „se va naşte tot pe 25”, ca şi celelalte două.

Trei fete născute în aceeaşi zi

„Doctorul meu a spus că este foarte posibil să nasc cu două săptămâni mai devreme. Atunci m-am uitat la calendar și îmi amintesc că m-am întors către soțul meu și i-am spus: „Doamne, Nick, cu două săptămâni înainte de termen, înseamnă că va fi pe 25 august (n.r. – data de naștere a primelor două fetițe)”, a povestit Kristin Lammert. „El era ceva de genul că nu se poate”, conform people.com.

„Acela a fost momentul când am spus: Categoric se va naşte tot pe 25”. Din fericire pentru Sophia şi Giuliana, celelalte două fiice ale cuplului, aniversarea lor a fost ţinută în weekendul dinainte de 25 august, când mama lor încă nu se internase în spital.

O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi. „Ea crede că este foarte special”, a spus mama despre Giuliana, a doua lor fiică. „Îi place pur și simplu că își împarte ziua de naștere cu surorile ei pentru că acum vor fi trei petreceri de ziua de naștere”.

Mama spune că a cumpărat torturi diferite, astfel ca „fiecare să poată sufla în lumânări” şi că a încercat să fie specială pentru fiecare dintre ele, chiar dacă împărţeau ziua.

Dr. Christine Greves, un medic de la Orlando’s Health Winnie Palmer Hospital for Women & Babies, a recunoscut că sunt cazuri neîntâlnite: „Este extrem de rar. Am vorbit cu unii statisticieni și ei spun că este foarte greu de calculat. Deținătoarea Guinness Book of World Records este o familie care are cinci frați născuți în aceeași zi și ei au enumerat acest lucru ca fiind o şansă la aproximativ 17 miliarde”, scrie people.com.

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Vezi și: Părinți cu gemeni băieți, care visau și la o fetiță, au aflat la următoarea sarcină că așteaptă cvintupleți | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână