Fetita nou-nascuta, abandonata pe un camp. Micuta a fost gasit plina de furnici, acoperita de muscaturi de tantari | Demamici.ro

In toiul noptii, localnicilor din districtul Ladkrabang din Bangkok, li s-a parut ca aud sunete ciudate, asemanatoare unui planset de copil.

Abia a doua zi aveau sa afle ca auzul nu i-a inselat si ca plansetul apartinea intr-adevar unui bebelus care a fost abandonat pe camp. Micuta a fost descoperita de dimineata.

Pielea fetitei era rosie, acoperita de furnici, plina de rani cauzate de muscaturile de tantari si alte insecte. Fetita si-a petrecut noaptea de 11 mai, in campul deschis, inainte de a fi descoperita si dusa la spital.

O fetita nou-nascuta a fost gasita intr-un camp

Fetita era partial invelita intr-o patura mica, iar starea cordonului ombilical i-a facut pe doctori sa-si dea seama ca micuta nu avea mai mult de o zi de la nastere, scrie Daily Mail.

Oficialii au efectuat o verificare preliminara a starii de sanatate a bebelusului, inainte sa fie dus de urgenta la spitalul Lat Krabang, unde asistentele medicale se ocupa de ea incontinuu.

Politia a sosit la fata locului cateva ore mai tarziu si a inceput sa investigheze cazul, incercand sa-i gaseasca pe parinti.

Locotenentul Samart Klinklao, inspectorul sectiei de politie Chalong Krung, a declarat: „Credem ca parintii ar putea locui in apropiere de zona.

Ofiterii vor verifica comunitatile si vor cere localnicilor mai multe detalii. De asemenea, vom verifica si camerele CCTV din strada pentru a afla cine a lasat copilul acolo.”

Un baietel de 2 luni, abandonat in cimitir, printre morminte

Un alt caz socant a avut loc in Filipine, acolo unde o mama si-a abandonat baietelul de doar 2 luni intr-un cimitir, printre morminte. Din fericire bebelusul a fost gasit de localnici si salvat. Puteti citi stiriea in intregime AICI!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni