O fetita de doi ani si-a prins capul intr-o olita! A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a o elibera | Demamici.ro

Micuta a trebuit sa fie eliberata de serviciile de urgente dupa ce capul i-a ramas blocat intr-o olita.

O fetita de doi ani si-a prins capul intr-o olita. Pompierii au fost chemati pentru a o elibera pe Clara-Mae Davey, in varsta de 2 ani, din South Shields, Tyneside, in cursul zilei de vineri.

Mama ei, Chloe Clark, in varsta de 22 de ani, a incercat cu disperare sa inlature olita, dar nu reusea sa i-o scoata de pe cap.

O fetita de doi ani si-a prins capul intr-o olita

Chloe a spus: „Ea a inceput sa o tina in fata si a spus: „Te vad, mami”, apoi următorul lucru pe care l-am vazut era olita din jurul gatului.

Am inceput sa rad la inceput, dar cand am incercat sa o iau si mi-am dat seama ca a ramas blocata am inceput sa ma panichez.

M-am gandit ca daca a intrat asa usor, va fi la fel de usor s-o eliberez, dar pompierul a spus ca a pus-o cu sus-n jos si de aceea nu putea fi scoasa pe cap usor,” a spus aceasta, potrivit Daily Mail.

In acel moment, mama acesteia a inceput sa contacteze oameni pentru a cere sfaturi pentru ca nu voia sa deranjeze serviciile de urgenta.

„Am dat mesaje catorva prieteni pentru a vedea daca au vreo idee. Oamenii spuneau <tai-o> insa nu aveam uneltele necesare. Mi-am sunat mama la munca, iar ea a spus ca va trebui sa sun pompierii daca nu voi putea s-o dau jos.”

Chloe a fost rusinata atunci cand masina pompierilor a aparut pe strada ei, cu luminile si semnalele acustice activate pentru a scoate o olita de pe capul fetitei sale.

„Macar era curata, din fericire. Numai ei i se poate intampla asa ceva, e atat de impiedicata”. Un purtator de cuvant de la Tyne and Wear Fire Service a spus: „Pompierii nostrii au incercat sa transforme totul intr-un joc pentru ea si au folosit clesti mici pentru a taia olita”.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni