O femeie diagnosticata cu COVID-19 si-a trimis fiica la scoala pana ieri! | Demamici.ro

O femeie diagnosticata cu COVID-19 si-a trimis fiica la scoala pana ieri! Fiica unei femei, care a fost depistata pozitiv pentru noul coronavirus si este internata la Spitalul Matei Bals din Capitala, a mers la scoala pana ieri, 10.03.2020. Mai mult decat atat, femeia nu a anuntat unitatea de invatamant ca este suspecta de coronavirus si nici ca a fost testata pozitiv. Femeia s-a intors din Israel pe 29 februarie.

Fiica femeii diagnosticate cu COVID-19 s-a prezentat la cursuri, inclusiv ieri, 10.03.2020. Fetita este eleva in clasa IC la „Scoala Gimnaziala nr. 56” din Bucuresti. Eleva a intrat in contact direct cu 22 de copii. De asemenea, in clasa in care s-au tinut orele, in cealalta tura invata 33 de elevi. Mai mult decat atat, fetita a mers si la atfer-school, aflat pe aceeasi strada, informeaza libertatea.ro.

Copila va fi testata pentru a vedea daca a luat infectia de la mama ei.

Vezi si: Tatal unui copil de 1 an si 4 luni, infectat cu COVID-19, scrie din spital: „Protejati-i pe cei dragi!” | Demamici.ro

Libertatea a intrat in posesia unui document care atesta veridicitatea celor mentionate anterior. Mai mult decat atat, jurnalistii au primit confirmarea telefonica, direct de la reprezentantii Scolii nr. 56.

O femeie diagnosticata cu COVID-19 si-a trimis fiica la scoala pana ieri! In document este specificat:

„Prin prezenta va comunicam ca in seara zilei de 10.03.2020, in jurul orei 20:00, am fost anuntati de catre invatatoarea clasei IC, doamna „X”, ca mama elevei „X” a fost confirmata pozitiv la testul COVID-19.

Mentionam ca:

  • In clasa IC sunt cuprinsi 23 de elevi;
  • In aceeasi sala, tura a II-a invata in clasa a VIII-a F in care sunt cuprinsi 33 de elevi;

Eleva a frecventat cursurile inclusiv in data de 10.03.2020, mama minorei necomunicand faptul ca sufera de COVID-19 si ca fusese deja testata si se afla in asteptarea rezultatului. In functie de rezultatele ulterioare, acest fapt intra sub incidenta legii penale.

Elava „X” este inclusa in programul unui after-school in imediata vecinatate a unitatii.

Doamna „X”, mama elevei, a declarat ca a calatorit in Israel in perioada 22-29.02.2020, nu are simptome si nu a precizat circumstantele care au determinat-o sa faca acest test.”

Vezi si: Angajatorii ar putea fi obligati sa dea liber angajatilor cu copii si sa le plateasca zilele libere – proiect de lege | Demamici.ro

Folositi DOAR surse oficiale de informare!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

21 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână