O familie de romani a murit in drum spre litoralul bulgaresc. Fetita avea doar 8 luni | Demamici.ro

Tragedie fara margini produsa duminica dimineata, 28 iulie, in zona localitatii Goritsa, Bulgaria. O familie de romani din localitatea Paulesti, judetul Prahova, a murit in urma unui teribil accident de circulatie care a avut loc pe drumul dintre Varna si Burgas.

Parintii, Simona si Bogdan Visinoiu, se aflau intr-un autoturism marca Opel, impreuna cu fetita lor de doar 8 luni, in momentul in care masina a fost lovita in plin de un camion. Femeia si fetita nu au avut nicio sansa in urma impactului, murind pe loc.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, in stare critica. In ciuda eforturilor depuse de medicii din Bulgaria, viata lui Bogdan nu a putut fi salvata.

Familia era in concediu si se indrepta spre un hotel de pe litoralul bulgaresc. Autoritatile din Bulgaria au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care a avut loc accidentul rutier.

Viceprimarul comunei Paulesti, Prahova, a confirmat tragedia.

„Am fost informați că cei trei au murit în accident rutier în Bulgaria de către un prieten de familie al lor, care m-a sunat din Anglia.

Își făcuseră casă la noi în Păulești, aveau și un copil mic. Încercăm să vedem cum putem ajuta rudele pentru înmormântare”, a declarat viceprimarul comunei, Cristian Biton.

4 romani au murit intr-un accident rutier in Italia

Cazul vine la scurt timp dupa moarte a 4 tineri romani, in Italia. Pe data de 14 iulie a avut loc accidentul cumplit in care 4 barbati si-au pierdut viata.

Este vorba despre doi frati de 14 si 17 ani, un alt tanar de 19 ani si soferul in varsta de 35 de ani. Se pare ca accidentul s-a produs din neatentia soferului care a lovit un parapet, dupa care autoturismul s-a rasturnat intr-un sant.

sursa: ph-online.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni