Uncategorized

Ultima ora! A treia crima a lui Gheorghe Dinca? Ce au mai descoperit politistii in casa criminalului din Caracal | Demamici.ro

A treia crima a lui Gheorghe Dinca? Exista suspiciuni conform carora criminalul din Caracal ar fi vinovat de mai multe crime. Exista intrebari referitoare la legatura lui Gheorghe Dinca cu Alexandra Goghez. Tanara a fost ucisa in 2015, intr-un mod asemanator.

In urma cu patru ani, trupul fetei de 17 ani din comuna doljeana Goiesti a fost gasit fara viata in parcul Nicolae Romanescu. Abia la doua saptamani dupa disparitia adolescentei, cadavrul a fost descoperit, intr-o stare avansata de putrefactie.

Decapitat, trupul era plin de muscaturi de caini. Oamenii legii au confirmat ca Alexandra fusese violata inainte de a fi omorata. De 4 ani, mama copilei asteapta ca cel responsabil pentru moartea fetei sa fie adus in fata justitiei.

Exista voci care sustin ca in casa criminalului din Caracal ar fi fost gasit un telefon pe care mama Alexandrei Goghez l-ar fi recunoscut ca apartinand fiicei sale. Aceasta ipoteza nu a fost confirmata oficial. Mai mult decat atat, avocatul lui Gheorghe Dinca sustine ca nu a fost informat cu privire la existenta unei astfel de dovezi.

„Suspiciuni există din partea anchetatorilor cu privire la alte crime. Asta pot să vă confirm, vor face cercetări. Pe mine nu m-au informat”, a declarat Bogdan Alexandru.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza

Cazul criminalului din Caracal a socat o tara intreaga. Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu, 15 ani, si pe Luiza Mihaela Melencu. Barbatul in varsta de 66 de ani si-a recunoscut ororile dupa ce legistii au confirmat ca ramasitele gasite in locuinta din Caracal apartin Alexandrei. Haine, bijuterii, fire de par au fost descoperite atat in masina in care Alexandra a fost luata la ocazie, dar si in casa suspectului.

La reconstituire, Gheorghe Dinca a povestit cu lux de amanunte cum a omorat-o pe fata de 15 ani. Potrivit declaratiilor barbatului, omorul a survenit dupa ce a auzit-o pe adolescenta vorbind la telefon cu oamenii legii. Acela a fost momentul in care i-a smuls telefonul si a lovit-o atat de puternic incat a lasat-o inconstienta la podea. A lipsit apoi de acasa 2 ore. Cand s-a intors a spus ca fata murise deja asa ca a decis sa scape de cadavru, arzandu-l intr-un butoi.

Declaratia avocatului lui Gheorghe Dinca

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații.

„Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

„Din declarațiile dânsului au venit de bună voie. Este vorba despre datele care se știau. Nu există alte crime”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni