O adolescenta s-a trezit din coma dupa 4 zile si a aflat ca a nascut. Tanara nu stia ca este insarcinata | Demamici.ro

Ebony Stevenson, in varsta de 18 ani, s-a pus la somn cu o durere foarte puternica de cap. A intrat in coma si s-a trezit dupa 4 zile cand a aflat ca a dat nastere unui copil. Adolescenta nu avea nici cea mai mica idee ca ar fi insarcinata.

Dupa ce au investigat cazul, doctorii au aflat ca Ebony Stevenson suferea de uter didelf, o malformatie ce consta in faptul ca uterul are doua cavitati interioare. Fatul s-a dezvoltat intr-una dintre acestea, timp in care adolescenta a avut menstruatie regulata.

„Nu ma gandeam sa am un copil, cel putin nu in urmatorii 10 ani. Nici prin gand nu mi-ar fi trecut vreodata ca voi deveni mama de tanara”, a declarat adolescenta din Oldham, Greater Manchester.

„Sa ma trezesc din coma si sa mi se spuna ca am fost insarcinata si ca am o fetita a fost absolut ireal. Simteam ca traiesc o experienta paranormala. Mi-am facut griji crezand la inceput ca nu o sa pot avea o legatura foarte stransa cu fiica mea pentru ca venirea ei m-a luat prin surprindere, dar nu a fost asa.

E absolut minunata. E un miracol si nu as schimba-o pe Elodie pentru nimic in lume”, a adaugat tanara mamica, potrivit metro.co.uk.

Ebony s-a bagat la somn la 20:30, plangandu-se de o durere foarte puternica de cap. A avut o criza si a cazut pe podea. Mama sa, Sheree, a fost cea care a chemat ambulanta. In doar 5 minute, tanara a avut inca 5 crize.

„Cand au sosit paramedicii m-au intrebat daca Ebony este insarcinata. Am tot insistat ca nu are cum sa fie, insa spre surprinderea mea am vazut umflatura pe care o avea in zona abdomenului.

Paramedicii au spus ca din cauza crizelor bebelusul s-a miscat, facand dintr-o data burta de gravida vizibila”, a declarat mama adolescentei.

Tanara de 18 ani a fost dusa de urgenta la Royal Oldham Hospital, in apropiere de Manchester unde medicii i-au indus coma inainte de a o baga in operatia de cezariana, de urgenta. Medicii au depistat ca fata facuse preeclampie, o complicatie care apare in timpul sarcinii, si care i-ar fi cauzat crizele.

„A fost un moment foarte ciudat pentru ca nu am avut timp sa ma pregatesc pentru el”, a spus Sheree, mama lui Ebony despre clipa in care si-a tinut pentru prima data in brate nepoata.

„Eram foarte fericita ca fetita e sanatoasa, dar nu puteam sa nu ma ingrijorez pentru starea lui Ebony care inca era in coma”, a adaugat femeia.

Pe 6 decembrie, Ebony s-a trezit din coma, iar asistentele au anuntat-o ca a adus pe lume o fetita.

„Suna groaznic, dar le-am cerut sa o duca din salon pentru ca eram confuza si eram sigura ca e o greseala”, a spus tanara.

„Mama mi-a explicat ce s-a intamplat, iar asistentele mi-au adus fetita inapoi si mi-au pus-o in brate. Chiar daca eram confuza si foarte speriata, a fost un moment frumos. Era atat de linistita.. „, a mai spus tanara.

Potrivit greutatii pe care a avut-o la nastere, Elodie s-a nascut la termen. Cu toate acestea atat mama, cat si micuta au ramas in spital pana pe 13 decembrie. Ebony doreste sa-si continue studiile, iar mama sa a spus ca o va ajuta cu cresterea micutei.

„Chiar daca nu am avut timp sa ma pregatesc pentru ce s-a intamplat, nu as schimba ce s-a intamplat pentru nimic in lume. Sunt foarte fericita sa ma trezesc si s-o vad in fiecare dimineata. Sunt fericita ca pot sa-mi traiesc viata alaturi de miracolul meu„, a adaugat Ebony.

Citeste si:

UN BAIETEL DE 8 ANI SI-A LASAT PARUL SA CREASCA PENTRU A LE PUTEA FACE PERUCI COPIILOR BOLNAVI DE CANCER | DEMAMICI.RO

S-A NASCUT CU GRAVE PROBLEME DE AUZ, DAR LA 2 LUNI A AUZIT PENTRU PRIMA DATA VOCEA MAMEI! UN VIDEO CARE A EMOTIONAT MILIOANE DE OAMENI | DEMAMICI.RO

SUNT PREGATITA CA BAIETELUL MEU SA CREASCA? NU INCA! “POT SA-I MAI PRIVESC MANUTELE MICUTE SI GRASUTE INCA O ZI?” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni