A nascut cvintupleti cand credea ca nu mai are nicio sansa sa devina mama: „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!” VIDEO | Demamici.ro

Steven si Michelle Seal au devenit parinti de cvintupleti in 2014. A fost primul set de 5 copilasi care au venit pe lume la Baylor University Medical Center din Dallas, Texas. A fost ultima incercare a lui Michelle de a ramane insarcinata in urma tratamentului de fertilizare si a fost norocoasa.

Cei doi soti mai aveau un baietel, dar se resemnasera oarecum la gandul ca nu vor mai deveni parinti, iar bucuria cand au aflat ca cea mai mare dorinta li s-a implinit a fost de nedescris.

Mamica de cvintupleti a acordat un interviu la cateva zile pentru nastere, in timpul primei sedinte foto alaturi de cei 5 copilasi, 4 fetite si un baietel (Mia, Tessa, Gracie, Rayleigh si Brant). Vizibil emotionata, Michelle Seal si-a gasit cu greu cuvintele care sa-i descrie sentimentele.

„Pastrezi atat de multa iubire. E pur si simplu dragoste la prima vedere cand iti vezi pentru prima data copilul sau copiii. E minunat si nu-mi gasesc cuvintele sa exprim cat de multa fericire gasesti in postura de mama.

Nu credeam vreodata ca voi mai fi mama, asa ca ma bucur la maximum de fiecare etapa, faza prin care trec pentru ca timpul trece foarte repede. Cand devii mama gasesti o parte din tine despre care nu stiai ca exista. Sunt foarte fericita ca au venit pe lume si sunt sanatosi”, a declarat mama cvintupletilor, Michelle Seal.

In martie, cvintupletii vor implini 5 ani. In fiecare zi copilasii le aduc parintilor multa bataie de cap, dar si mai multa implinire. Mamica posteaza pe contul de socializare al familiei imagini cu cei 6 copii si nazbatiile lor.

Un alt set de cvintupleti a fost adus pe lume de Danielle si Adam Busby din Houston, Texas. Bebelusii au intrat in istoria Statelor Unite ale Americii, fiind primul set cvintupleti de acelasi sex.

Cele 5 fetite au venit pe lume prin operatia de cezariana, la doar 28 de saptamani si 2 zile de sarcina. Cazurile de cvintupleti de acelasi sex sunt foarte rare. Tot 5 fete au venit pe lume in anul 1969, in Londra.

Citeste si:

O TANARA DE 25 DE ANI A NASCUT NATURAL SEPTUPLETI: 6 FETE SI UN BAIETEL VIDEO | DEMAMICI.RO

MAMA SINGURA A ADUS PE LUME OCTUPLETI! FEMEIA MAI AVEA 6 COPII. CUM ARATA FAMILIA VIDEO | DEMAMICI.RO

A NASCUT 44 DE COPII SI ACUM ARE 40 DE ANI! POVESTEA UNEIA DINTRE CELE MAI FERTILE FEMEI DIN LUME VIDEO | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână