Mămici și tătici celebri

Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov, a împlinit 18 ani. La 4 ani defila prima dată pe podium | Demamici.ro

Noelle Vlasov, fata creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu, a împlinit 18 ani. Frumoasa adolescentă, acum majoră cu acte în regulă, s-a bucurat de atenție și de faimă încă de la o vârstă fragedă, atunci când părinții i-au deschis porțile către o carieră de model.

Cu un chip angelic, ieșit din comun, și incredibil de fotogenică, Noelle Vlasov s-a făcut rapid remarcată în lumea modei. Prima dată când a defilat pe un podium în calitate de model se întâmpla la vârsta de doar 4 ani, iar colaborările la nivel internațional au continuat și în anii ce au urmat.

Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

Noella Vlasov a împlinit 18 ani. Tânăra este studentă la Londra

Eleganța a făcut parte din viața ei încă de la o vârstă fragedă și adoră să acorde importanță elementelor estetice din viața ei. Mai mult, presa din România a numit-o pe Noelle în repetate rânduri „cel mai frumos copil din România”.

„Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală”, declara Noelle în urmă cu un an.

În prezent, tânăra a dezvoltat o pasiune și pentru cinematografie și este în prezent studentă la Londra. Ea visează să facă parte cândva și din lumea filmului, fie ca actriță sau ca regizor.

„Aspir să inspir oamenii în general, să inspir emoție. (…) Am mai mulți actori preferați. Îmi plac mult Adrien Brody și Joe Pesci, le apreciez versatilitatea. Ca regizor, Wes Anderson este preferatul meu. Creează o lume a cadrelor perfecte, folosește culori aparte și are o ironie în dialog pe care nu o regăsesc nicăieri”, a declarat în trecut Noelle, în emisiunea Vorbește Lumea.

Noelle Vlasov, fiica designerului Ingrid Vlasov, a împlinit 18 ani. Este vegană de la 13 ani

Noelle Vlasov a primit susținerea părinților și în deciziile pe care le-a luat, încă de la o vârstă fragedă. Ziua în care a decis să renunțe la carne, din compasiune pentru animale, a fost unul dintre acele momente.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică, am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, iar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană, m-am consultat cu părinții, cu medici și cu nutriționiști și am înțeles că este cel mai sănătos să elimini produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu.

Referitor la aspectul fashion, nu mai port piele naturală, nu mai port blană naturală și pene. Am renunțat și la toate produsele testate pe animale. Mă refer la săpun, pastă de dinți, produse de make up și păr, și le-am înlocuit cu produse care nu sunt testate pe animale. De când am devenit vegană, mă simt mult mai bine și am mult mai multă energie”, a mai precizat Noelle în trecut.

Vezi și: Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro

Vezi si: 8 fetițe cu păr special. Păr frumos și bogat din naștere | Demamici.ro

Vezi si: Moștenire genetică de invidiat. Mama, model blond cu ochii albaștri, iar tatăl – fotbalist nigerian | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

11 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

11 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni